×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:25
19 juni
Shaun Evans,
Roger Allam,
Anton Lesser,
James Bradshaw,
Sean Rigby

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie.

Apollo.

De maanlanding van Apollo 11 is het belangrijkste nieuwsfeit van het moment en net nu moet Endeavour de dood van een jonge en veelbelovende astrofysicus onderzoeken. Een auto-ongeluk, zo lijkt het. Maar samen met Thursday denkt Endeavour een andere waarheid te kunnen achterhalen. Al snel komen ze terecht in een web van bedrog, passionele liefdesaffaires en wraak binnen de academische wereld.

21:30
26 juni
Shaun Evans,
Roger Allam,
Anton Lesser,
James Bradshaw,
Sean Rigby

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie.

Confection.

De moord op de eigenaar van een chocoladefabriek tijdens de jacht brengt Endeavour in Chigton Green, waar hij al snel ontdekt dat het niet altijd zo rustig is op het platteland: twee andere overlijdens moeten ook onderzocht worden. In het geval van het vermoorde koppel wijst alles in de richting van een passioneel drama, maar wanneer Endeavour merkt dat het dorpje in de ban is van roddels en geruchten, vermoedt hij dat er een verband is tussen beide moordzaken. En dan vallen er nog slachtoffers ...

UITZENDING GEMIST

21:25
12 juni 2019
Shaun Evans,
Roger Allam,
Anton Lesser,
James Bradshaw,
Sean Rigby

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Vanaf vanavond is het nieuwste seizoen van de Britse detectiveserie Endeavour Morse te zien op NPO 1. De vier afleveringen, die begin dit jaar zijn uitgezonden op de Engelse tv, zijn de komende woensdagen om 21:30 uur te zien op NPO 1.

De moord op een schoolmeisje brengt Endeavour en Thursday in de eerste aflevering van het zesde seizoen weer bij elkaar.

De hoofdverdachte is een dakloze en drugsverslaafde tiener, die Thursday nog kent van een zaak uit het verleden. Endeavour moet de onschuld van de jongen proberen te bewijzen en de waarheid achter de moord achterhalen.

Maar wanneer een tweede meisje verdwijnt, escaleert de zaak. Endeavour denkt dat hij de echte moordenaar op het spoor is. De zaak oplossen kan voor hem een terugkeer naar Oxford betekenen. Maar is hij bereid om deel uit te maken van het nieuwe team?

21:30
13 maart 2019
Börkur Sigborsson
Shaun Evans,
Roger Allam,
Glen Davies,
Sarah Winter,
Robert Wilfort

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Britse misdaadserie.

Icarus.

Wanneer een leraar plots verdwijnt, raakt Endeavour verzeild in de verborgen wereld van een openbare school. Wanneer er een lichaam wordt aangetroffen, beseft Endeavour dat hij de moordenaar zo snel mogelijk te pakken moet krijgen. Thursday probeert enkele onopgeloste zaken aan Eddie Nero gelinkt te krijgen, nu het politiebureel de deuren moet sluiten. Thursdays broer heeft belangrijk nieuws en Endeavour moet naar de toekomst kijken.

Kortingscodespot