×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:25
13 augustus 2019
Shaun Evans,
Roger Allam,
Anton Lesser,
Sean Rigby,
Jack Laskey

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

Prey.

Na de verdwijning van een Deense au pair komt Endeavour terecht in de duistere onderwereld van de universiteit van Oxford, de stadsparken en de wildernis van het platteland. Er wordt een link ontdekt tussen deze verdwijning en een oude onopgeloste zaak, wat tot spanningen leidt binnen het team en het onderzoek er niet eenvoudiger op maakt. Wanneer de dodentol blijft stijgen en een geintje van enkele tieners helemaal uit de hand loopt, begint Endeavour te vermoeden dat er duistere krachten meespelen in deze zaak.

21:25
6 augustus 2019
Shaun Evans,
Roger Allam,
Anton Lesser,
Sean Rigby,
Jack Laskey

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie.

Arcadia.

De Oxford City Police zoekt naar de oorzaak van een vreselijke brand waarbij een kunstenaar om het leven kwam. De zaak krijgt een nieuwe wending wanneer een jonge huisvrouw overlijdt aan hetzelfde 'maagvirus' dat ondertussen het halve politiekorps heeft geveld. Het onderzoek van Morse leidt hem naar een lokale supermarkt, waar de spanningen tussen de eigenaars en het management hoog oplopen.

Kortingscodespot