-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:25
20 augustus 2019
Shaun Evans,
Roger Allam,
Anton Lesser,
Sean Rigby,
Jack Laskey

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie.

Coda.

Felix Lorimer, een van zijn vroegere mentors vraagt Morse om zijn veel jongere vrouw Nina te volgen. Een omwenteling in de criminele onderwereld van Oxford zorgt ervoor dat de toekomst plots heel onzeker wordt. De brutale moord op een manager leidt Morse al snel naar een beruchte criminele familie, maar Endeavour vermoedt dat de oplossing voor deze zaak complexer is dan eerst werd gedacht.

21:25
13 augustus 2019
Shaun Evans,
Roger Allam,
Anton Lesser,
Sean Rigby,
Jack Laskey

ENDEAVOUR MORSE

Misdaadserie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie.

Prey.

Na de verdwijning van een Deense au pair komt Endeavour terecht in de duistere onderwereld van de universiteit van Oxford, de stadsparken en de wildernis van het platteland. Er wordt een link ontdekt tussen deze verdwijning en een oude onopgeloste zaak, wat tot spanningen leidt binnen het team en het onderzoek er niet eenvoudiger op maakt. Wanneer de dodentol blijft stijgen en een geintje van enkele tieners helemaal uit de hand loopt, begint Endeavour te vermoeden dat er duistere krachten meespelen in deze zaak.