UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:40
4 mei 2018
Börkur Sigborsson
Shaun Evans,
Roger Allam,
Glen Davies,
Sarah Winter,
Robert Wilfort

ENDEAVOUR

Misdaadserie

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Britse misdaadserie (2018): Icarus: Wanneer een leraar plots verdwijnt, raakt Endeavour verzeild in de verborgen wereld van een openbare school. Wanneer er een lichaam wordt aangetroffen, beseft Endeavour dat hij de moordenaar zo snel mogelijk te pakken moet krijgen. Thursday probeert enkele onopgeloste zaken aan Eddie Nero gelinkt te krijgen, nu het politiebureel de deuren moet sluiten. Thursdays broer heeft belangrijk nieuws en Endeavour moet naar de toekomst kijken.

20:35
27 april 2018
Börkur Sigborsson
Shaun Evans,
Roger Allam,
Glen Davies,
Sarah Winter,
Robert Wilfort

ENDEAVOUR

Misdaadserie

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Britse misdaadserie (2018): Quartet: Een moord bij een sportevenement zet Endeavour en Thursday aan het werk, maar een onverwachte gebeurtenis maakt meteen een einde aan hun onderzoek. Endeavour zet het onderzoek echter stiekem voort, op zoek naar de waarheid. Wanneer Thursday probeert om een vrouw te beschermen tegen haar gewelddadige echtgenoot, moet hij een zware morele keuze maken. Endeavour krijgt te maken met een onverwacht vertrek.

Kortingscodespot