-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:50
10 april
Sean Rigby,
Anton Lesser,
Roger Allam,
Shaun Evans,
James Bradshaw

ENDEAVOUR

Serie

Seizoen 7 - Zanana

Endeavour wordt opgeroepen voor een op het eerste zicht heel eigenaardig ongeval in Lady Matilda's College. Hij ontdekt een mogelijke link tussen een reeks eigenaardige voorvallen in Oxford en ondanks Thursdays twijfel, is hij ervan overtuigd dat er steeds kwaad opzet in het spel was. Intussen zit Lady Matilda in het midden een van een referendumcampagne over co-educatie. En wanneer een studente aangevallen wordt terwijl ze alleen op wandel was, zijn de studentes nog meer vastberaden om jongens te weren uit hun school.

UITZENDING GEMIST

20:47
3 april 2020
Sean Rigby,
Anton Lesser,
Roger Allam,
Shaun Evans,
James Bradshaw

ENDEAVOUR

Serie

Seizoen 7 - Raga

De campagne van de verkiezingen van 1970 komt op gang in Oxford, terwijl de raciale spanningen oplopen en het tot een clash komt tussen twee rivaliserende jongerenbendes. Endeavour en Thursday komen terecht bij een oude bekende, waar ze ontdekken hoeveel invloed de uiterst rechtse organisatie 'British Movement' heeft, een partij die rekent op een zetel in de verkiezingen. Intussen slaat het noodlot een tweede keer toe in de stad, deze keer in een Indisch restaurant waar de mysterieuze verdwijning van een klant en een moord zelfs de sterkste familiebanden op de proef stelt.

20:46
27 maart 2020
Sean Rigby,
Anton Lesser,
Roger Allam,
Shaun Evans,
James Bradshaw

ENDEAVOUR

Serie

Seizoen 7 - Oracle

Endeavour begint het nieuwe jaar, 1970, in een Venetiaans operahuis. Intussen gebeurt er een moord in Oxford op een jaagpad. Thursday volgt zijn intuïtie en is er al snel van overtuigd dat hij de dader te pakken heeft. Terug thuis ontmoet Endeavour iemand met wij hij zijn liefde voor opera kan delen. Een nieuw educatief tv-programma is op zoek naar presentatoren en een controversieel universiteitsproject draait al snel uit op een dodelijke strijd der seksen. Tijdens hun onderzoek komen Endeavour en Thursday uit op een link tussen het departement en het verontrustende voorgevoel van een jonge vrouw.