-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:20
4 december 2019
Xavier Taveirne

EENZAAM

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin Xavier Taveirne het taboe over eenzaamheid, één van de grote problemen van onze tijd, bespreekbaar maakt in een reeks portretten van eenzame mensen uit alle generaties, van jongeren tot bejaarden.

45 tot 65 jaar.

Deze generatie zou het eigenlijk allemaal voor elkaar moeten hebben. Maar uit recent onderzoek blijkt dat net deze leeftijdsgroep het hoogste risico loopt op eenzame gevoelens. De kinderen zijn het huis uit, je pensioen staat voor de deur of gezondheidsproblemen zorgen ervoor dat je in een sociaal isolement terecht komt. Xavier praat met vier mensen die elk vanuit hun eigen situatie getuigen over hoe zij die eenzaamheid ervaren.

18:00
28 november 2019
Xavier Taveirne

EENZAAM

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks waarin Xavier Taveirne het taboe over eenzaamheid, één van de grote problemen van onze tijd, bespreekbaar maakt in een reeks portretten van eenzame mensen uit alle generaties, van jongeren tot bejaarden.

25 tot 45 jaar.

In deze tweede aflevering ontmoet Xavier vier mensen in de leeftijdscategorie tussen 25 en 45 jaar. De generatie waarin je je dromen wil verwezenlijken, wil groeien en vooruit gaan in het leven. Een job, een partner, kinderen en een huis. Maar wat als je niet past in dat perfecte plaatje en je eenzaam voelt door de situatie waarin je zit? Een scheiding, gezondheidsproblemen, een single leven en de eeuwige zoektocht naar een geschikte partner, ...