×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:15
21 januari

EENVANDAAG

Actualiteitenmagazine

Aflevering 17 - Actualiteitenmagazine (2019)

1:20
22 januari

EENVANDAAG

Actualiteitenmagazine

Aflevering 17 - Actualiteitenmagazine (2019)

18:15
22 januari

EENVANDAAG

Actualiteitenmagazine

Aflevering 18 - Actualiteitenmagazine (2019)

UITZENDING GEMIST

18:15
17 januari 2019

EENVANDAAG

Actualiteitenmagazine

Vanavond onder andere in EénVandaag:

- Hoogleraren: 'Merwedebrug is op haar na ingestort'

De scheuren in de Merwedebrug, die in 2016 uit voorzorg werd afgesloten, blijken zo ernstig dat het een wonder is dat de brug niet eerder is ingestort. Dit zeggen twee hoogleraren tegen EenVandaag na bestudering van een rapport van bureau Berenschot. Het organisatieadviesbureau Berenschot onderzocht de gang van zaken rond de afsluiting van de brug. Volgens emeritus hoogleraar Veiligheidskunde en Rampenbestrijding Ben Ale en hoogleraar constructieleer Rob Nijsse van de TU Delft is Nederland in 2016 ontsnapt aan een ramp vergelijkbaar met de instorting van de Morandibrug in Genua (Italië) afgelopen zomer.

- Deze vijf boeken helpen bij je depressie

"Het lezen van literatuur kan iemand met een depressie helpen", zegt letterkundige Anne-Fleur van der Meer. Zij las voor haar promotieonderzoek tientallen boeken over het onderwerp en deelt haar absolute top 5.

1:30
17 januari 2019

EENVANDAAG

Actualiteitenmagazine

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag:

- 'Bloody difficult woman' Theresa May gaat maar door

Ze wordt al wekenlang weggehoond in het Britse Lagerhuis. Leed een historisch verlies met de stemming over de brexit-deal. En kreeg een motie van wantrouwen ingediend tegen haar en haar regering. En toch lijkt Theresa May onverschrokken door te gaan. Hoe houdt ze het vol, zullen velen denken. Theresa May heeft de laatste maanden een stortvloed aan kritiek over zich heen gekregen. De Britse premier is een domineesdochter. Haar vader overlijdt tijdens haar studie bij een auto-ongeluk. Haar moeder kort daarna aan de gevolgen van de ziekte MS.

-'We hebben voor vertrek gestemd, vertrek dan ook'

"Een complete knock-out" noemt bokscoach Mike Gibbons het wegstemmen van premier May’s brexit-deal, "maar ze had de handdoek allang in de ring moeten werpen." De boksclub van trainer Mike Gibbons biedt afleiding in een buurt waar maar weinig te doen is. "Het is een achtergebleven gebied, met veel misdaad", zegt hij over de wijk waar de club gevestigd is. De club staat in een achterstandswijk, in een stad waar 67 procent vóór brexit stemde.

Kortingscodespot