-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:05
15 februari 2020

EARTH, THE NATURE OF OUR PLANET

Oceanen zijn de drijvende kracht achter verschillende weersverschijnselen en ze vormen een immense habitat voor een ontelbaar aantal levensvormen. Enkele van de belangrijkste zijn microscopisch kleine planten en bacteriën. Fytoplankton is de grootste primaire producent van zuurstof op aarde. Het is de voedselbron van zoöplankton en van veel hogere dieren. Algen zijn dan weer mooi om naar te kijken, maar dodelijk voor veel andere soorten. De constante cyclus die de oceanen kennen staat dan weer onder de invloed van de maan. Eb en vloed zorgen voor het bestaan van kustlijnen, waar sommige van de meest unieke wezens hun habitat hebben.

19:05
1 februari 2020

EARTH, THE NATURE OF OUR PLANET

Oceanen zijn de drijvende kracht achter verschillende weersverschijnselen en ze vormen een immense habitat voor een ontelbaar aantal levensvormen. Enkele van de belangrijkste zijn microscopisch kleine planten en bacteriën. Fytoplankton is de grootste primaire producent van zuurstof op aarde.

Het is de voedselbron van zoöplankton en van veel hogere dieren. Algen zijn dan weer mooi om naar te kijken, maar dodelijk voor veel andere soorten.

De constante cyclus die de oceanen kennen staat dan weer onder de invloed van de maan. Eb en vloed zorgen voor het bestaan van kustlijnen, waar sommige van de meest unieke wezens hun habitat hebben.