-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

8:55
14 juli 2019

DWDD SUMMERSCHOOL

Cultuurmagazine

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Magazine waarin bekende Nederlanders een gastcollege geven over kunst en cultuur uit hun eigen vakgebied.

Diederik van Vleuten - De reis van de Endeavour.

250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee. Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht. In Australie en Nieuw Zeeland wordt bij de reis van de Endeavour uitgebreid stilgestaan en DWDD doet aan de hand van meesterverteller Diederik van Vleuten mee.

8:15
7 juli 2019

DWDD SUMMERSCHOOL

Cultuurmagazine

Herhaling. In de laatste aflevering van DWDD Summerschool vertelt Diederik van Vleuten over de reis van de Endeavour.

James Cook
250 jaar geleden voer ontdekkingsreiziger James Cook met zijn schip de Endeavour naar de Stille Zuidzee.

Ontberingen
Een college over de ontberingen van zeereizen in de 18e eeuw, over moed en over het onschatbare wetenschappelijke belang van de tocht.

Endeavour
In Australie en Nieuw Zeeland wordt bij de reis van de Endeavour uitgebreid stilgestaan en DWDD doet aan de hand van meesterverteller Diederik van Vleuten mee.