×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:55
3 december

DUIVELSE DILEMMA'S

Serie

Aflevering 1 - Reeks van kortfilms.

Sex Ding.

De mooie Vita is zestien en voor niemand bang. Wanneer haar beste vriendin Shaira tijdens een ruzie een sexy foto van Vita op Instagram zet, doet Vita alsof het haar allemaal niets maakt. Maar de gevolgen zijn groter dan de zelfbewuste, stoere Vita aankan. Naar buiten toe houdt ze zich sterk, maar vanbinnen eisen de vernederingen en de eenzaamheid hun tol. Zal het Vita lukken om overeind te blijven als ze door iedereen wordt buitengesloten en veracht?

UITZENDING GEMIST

22:55
8 december 2017

DUIVELSE DILEMMA'S

Serie

Aflevering 2 - Reeks van kortfilms: Verloren dochter: Tom en Anneke vieren binnenkort hun zilveren bruiloft. Ze leiden al lang een bitter leven samen, waaruit de sleetse alledaagsheid hen geen uitweg meer biedt. Onuitgesproken is het verdriet om hun verloren dochter. Maar dat wordt anders wanneer een jonge, uitgeprocedeerde vluchtelinge Tom haar kind toevertrouwt. Tot verbijstering van zijn vrouw neemt hij het meisje mee naar huis: ze wil er niets van weten. Toch breekt de komst van het kind het versteende huwelijk open, dat liefdeloos is en vastzit sinds het overlijden van hun enige dochter. Met de komst van het kind ligt een nieuwe toekomst voor hen open, waar die voor de moeder van het meisje eindigt.

22:55
1 december 2017
Simone van Dusseldorp

DUIVELSE DILEMMA'S

Serie

Aflevering 1 - Reeks van kortfilms: Sex Ding: De mooie Vita is zestien en voor niemand bang. Wanneer haar beste vriendin Shaira tijdens een ruzie een sexy foto van Vita op Instagram zet, doet Vita alsof het haar allemaal niets maakt. Maar de gevolgen zijn groter dan de zelfbewuste, stoere Vita aankan. Naar buiten toe houdt ze zich sterk, maar vanbinnen eisen de vernederingen en de eenzaamheid hun tol. Zal het Vita lukken om overeind te blijven als ze door iedereen wordt buitengesloten en veracht?

Kortingscodespot