-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:34
20 september

DUCKTALES

Serie, Jeugd

Wat is er met Donald Duck gebeurd?!

Donald probeert te ontsnappen van de maan om de aarde te waarschuwen voor de invasie van de maanlanders. Ondertussen onderzoeken Kwek en Webby de zaak van hun vermiste oom.

10:59
20 september

DUCKTALES

Serie, Jeugd

Gefeliciteerd, Dorus Druif!

Kwak werkt samen met Kitty om Dorus op te lichten op z'n verjaardag, terwijl Kwik iets nieuws probeert te doen in z'n lievelingsspel.

7:08
21 september

DUCKTALES

Serie, Jeugd

Een denderend dagje uit

Wanneer de neefjes en Webby gevangen worden door de Zware Jongens moeten Donald en mevrouw Baktaart samenwerken om ze te redden.

UITZENDING GEMIST

15:07
13 september 2020

DUCKTALES

Serie, Jeugd

De verloren banen van Meerschap!

Dagobert en Govert Goudglans staan tegenover elkaar in een golftoernooi, maar wanneer een bal per ongeluk terechtkomt in een mystiek hunebed, wordt het een potje golf om hun leven.

14:43
13 september 2020

DUCKTALES

Serie, Jeugd

Het gevaarlijke G.A.B.B.E.R. systeem!

Mark Gaai brengt een zelfrijdende auto op de markt. Turbo daagt hem uit tot een race, maar wanneer de uitvinding van Gaai kwaadaardig wordt, heeft hij echt hulp nodig om hem tegen te houden.