-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:40
21 september
Lotte Heijtenis,
Lucas Van den Eynde,
Geert Van Rampelberg,
Jurgen Delnaet,
Arnold Willems,
Barbara Sarafian,
Chris Lomme

DUBBELLEVEN

Serie/soap

Aflevering 12 van 13 - Wat ik wil

Ruben en Nina zijn uiteen, en Ruben is er kapot van. Op aanraden van Johan raadpleegt hij een advocaat over zijn rechten als vader. Op die manier lokt Ruben evenwel een tegenreactie uit van Nina, die denkt dat hij haar kindje van haar wil afpakken. De ruzie escaleert ... Karen twijfelt nog altijd aan haar relatie met Johan, maar ze slaagt er niet in om het uit te maken met hem. Ondertussen bereidt ze samen met haar zus het veertigjarige huwelijksfeest van haar ouders voor. Haar zus is daarvoor teruggekomen uit Bolivia waar ze als lid van een NGO aan welzijnswerk doet. Maarten krijgt te horen dat hij een prijs gewonnen heeft met de fotowedstrijd waar Romy hem voor ingeschreven had. Hij laat zich door Romy overtuigen om zijn laatste jaar aan het middelbaar opnieuw te doen. Hij zou kunstonderwijs kunnen volgen, zodat hij daarna studies fotografie kan aanvangen.

22:40
22 september
Lotte Heijtenis,
Lucas Van den Eynde,
Geert Van Rampelberg,
Jurgen Delnaet,
Arnold Willems,
Barbara Sarafian,
Chris Lomme

DUBBELLEVEN

Serie/soap

Aflevering 13 van 13 - Het einde

Karen maakt zich klaar voor het vertrek naar Bolivia. Ze praat het uit met Johan, en zet haar huis te koop. Alleen Maarten blijft dwarsliggen, hij wil niet mee. Hij zoekt een uitweg, wil desnoods zelfs bij zijn nonkel Ruben gaan wonen. Ruben praat met hem en probeert hem te overtuigen van het belang van de reis voor zijn moeder. Nina besluit ondertussen om een trauma in haar leven te confronteren. Toen ze klein was zijn haar vader en zij door haar moeder in de steek gelaten. Ze ontdekt waar haar moeder nu woont en besluit haar op te zoeken. Op de prijsuitreiking van de fotowedstrijd waar hij een belangrijke prijs heeft gewonnen, geeft Maarten een gevoelige speech waarin hij toont dat hij volwassen is geworden. Karen beseft dat ze hem niet mag losrukken van een toekomst met Romy en zijn fotografie, en dat hij oud genoeg is om alleen in België te blijven. Ook Nina duikt op, ze is gekomen voor Ruben. Ze zegt hem dat ze het moeilijk heeft, dat het niet allemaal vanzelf zal gaan, maar dat ze verder wil met hem. Dat ze hem wil vertrouwen. Als hij haar kan vertrouwen ...

UITZENDING GEMIST

22:54
15 september 2020
Lotte Heijtenis,
Lucas Van den Eynde,
Geert Van Rampelberg,
Jurgen Delnaet,
Arnold Willems,
Barbara Sarafian,
Chris Lomme

DUBBELLEVEN

Serie/soap

Aflevering 9 van 13 - Afscheid van een vriend

Karen slaat een nieuwe weg in: ze wil haar verpleegstersdiploma van 20 jaar geleden opnieuw laten homologeren en aanvaardt daartoe een positie als verpleeghulp in een ziekenhuis. Ze is vastbesloten om terug verpleegster te worden, maar twijfelt als ze geconfronteerd wordt met een dramatisch sterfgeval tijdens haar dienst. Nina maakt zich klaar om deel te nemen aan een programma voor kunstmatige inseminatie, maar hoort dan tot haar verbazing dat ze al zwanger is. Ze beseft dat het van Ruben moet zijn, het zet haar aan het denken over hun relatie. Ruben maakt zich ondertussen klaar voor zijn vertrek. Karen en Johan organiseren een afscheidsetentje. Het is duidelijk dat Ruben het moeilijk heeft met de breuk met Nina. Maarten en Romy zijn een koppel, maar Maarten schaamt zich een beetje voor de 'alternatieve'Romy. Wanneer ze erachter komt, is ze kwaad. Maarten beseft dat hij een goede vriendin gaat verliezen. Op het schoolfeest toont hij aan iedereen wat ze voor hem betekent.

22:43
14 september 2020
Lotte Heijtenis,
Lucas Van den Eynde,
Geert Van Rampelberg,
Jurgen Delnaet,
Arnold Willems,
Barbara Sarafian,
Chris Lomme

DUBBELLEVEN

Serie/soap

Aflevering 8 van 13 - Het gevecht

Karen probeert in het reine te komen met het feit dat Mark haar ging verlaten. De leugen van haar leven met hem achtervolgt haar. Als ze Nina per toeval tegenkomt op een receptie, komt het tot een uitbarsting en een gevecht met haar. Ondertussen zet Karen een volgende stap in haar relatie met Johan: ze gaat met hem eten bij haar ouders. Nina geeft haar plannen om een alleenstaande moeder te worden nog niet op, ze informeert zich over kunstmatige inseminatie. Ruben probeert haar ondertussen te overtuigen om het met hem te proberen. Hij wil een relatie, maar Nina wijst hem kordaat af. Romy en Maarten worden vrienden, bij haar kan Maarten zijn hart blootleggen. Romy vindt dat hij aanleg heeft voor fotografie. Ze dringt er op aan dat hij zijn werk opstuurt naar een fotowedstrijd, maar hij wil niet.