Xithigfg7dA

Film: Deadpool

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:00
21 mei

DORA

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Het vlinderbal: Dora en Boots helpen een vlinder die vast zit in een struik. De vlinder is op weg naar het vlinderbal en nodigt Dora en Boots uit om mee te gaan. Op het vlinderbal krijgt iedereen vleugels! Onderweg komen ze vrienden tegen die ook meegaan.

5:00
22 mei

DORA

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Dora en Diego gaan naar het dierencircus: Boots en Baby Jaguar hebben een verrassing voor Dora en Diego: een geweldige circusshow. Dora en Diego moeten zorgen dat ze op tijd bij het circus zijn en onderweg helpen ze hun vrienden.

5:00
23 mei

DORA

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Boekontdekkers: Dora en Boots zijn in de bibliotheek, waar ze spannende boeken lezen. In boeken kun je avonturen beleven en dat gaan ze doen: in de boeken over Peter Pan, De tovenaar van Oz en Roodkapje moeten ze spullen verzamelen om de verhalenmuur in de bibliotheek af te maken.

UITZENDING GEMIST

5:00
6 september 2016

DORA

Actie, Jeugd

Dora zit aan tafel met haar familie en al haar vrienden. Bij Dora thuis is het gebruikelijk dat er iemand een verhaal vertelt onder het eten en daarom vertelt Dora over haar eerste ontdekkingstocht, waarbij ze Boots, Tico, Isa, Benny en het Partytrio ontmoette.

5:00
12 december 2010

DORA

Interactief en leerzaam programma voor kinderen, die uitgedaagd worden om de heldin van het verhaal, Dora, tijdens haar avonturen te helpen.

Kortingscodespot