×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:00
22 november

DORA

Seizoen 7 - Aflevering 8 - De Thanksgiving-optocht: Dora en Boots hebben een praalwagen in de vorm van een piratenschip gebouwd voor de optocht op Thanksgiving Day, maar die rijdt per ongeluk weg met de piratenbiggen aan boord. Met hulp van hun vrienden moeten ze de wagen inhalen voor de optocht en het grote feestmaal.

5:00
23 november

DORA

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Boots eerste fiets: Dora heeft als verrassing een nieuwe fiets uitgezocht voor Boots. Onderweg naar de fietsenwinkel helpen ze hun vrienden met allerlei klussen.

5:00
24 november

DORA

Seizoen 6 - Aflevering 12 - De eerste schooldag van Pepe: Het varkentje Pepe gaat voor de eerste keer naar school en Dora maakt hem wegwijs. De juf heeft een verrassing: als de klas tien gouden sterren verdient door opdrachten uit te voeren, krijgt iedereen popcorn!

UITZENDING GEMIST

5:00
6 september 2016

DORA

Actie, Jeugd

Dora zit aan tafel met haar familie en al haar vrienden. Bij Dora thuis is het gebruikelijk dat er iemand een verhaal vertelt onder het eten en daarom vertelt Dora over haar eerste ontdekkingstocht, waarbij ze Boots, Tico, Isa, Benny en het Partytrio ontmoette.

5:00
12 december 2010

DORA

Interactief en leerzaam programma voor kinderen, die uitgedaagd worden om de heldin van het verhaal, Dora, tijdens haar avonturen te helpen.

Kortingscodespot