SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

5:00
23 augustus

DORA

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Dora’s nachtavontuur: De drie katjes van oma logeren bij Dora. Als Dora ’s nachts wakker wordt, blijkt een van de katjes weg te zijn. Hij is een bolletje wol achterna gelopen en is heel ver weg. Samen met de andere katjes volgt Dora de wol om het katje te vinden. De volgende ochtend blijkt dat het maar een droom was. Of toch niet?

5:00
24 augustus

DORA

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Perrito’s grote verrassing: Dora en Boots hebben een verrassing voor Dora’s hondje Perrito neergezet op de Verrasheuvel, maar Zwieber heeft dat gehoord en hij wil de verrassing stelen. Dora, Boots en Perrito moeten zorgen dat ze eerder bij de verrassing zijn dan Zwieber.

5:00
25 augustus

DORA

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Dora en Diego in de tijd van de dinosaurussen: Baby Jaguar is jarig en Diego heeft een dinosaurussenfeest voor hem georganiseerd. Bij het uitblazen van de kaarsjes wenst Baby Jaguar dat hij een echte dinosaurus kan zien en dan is hij ineens verdwenen! Hij is in de tijd van de dinosaurussen terechtgekomen en Dora en Diego moeten hem gaan zoeken.

UITZENDING GEMIST

5:00
6 september 2016

DORA

Actie, Jeugd

Dora zit aan tafel met haar familie en al haar vrienden. Bij Dora thuis is het gebruikelijk dat er iemand een verhaal vertelt onder het eten en daarom vertelt Dora over haar eerste ontdekkingstocht, waarbij ze Boots, Tico, Isa, Benny en het Partytrio ontmoette.

5:00
12 december 2010

DORA

Interactief en leerzaam programma voor kinderen, die uitgedaagd worden om de heldin van het verhaal, Dora, tijdens haar avonturen te helpen.

Kortingscodespot