×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:30
24 november

DODO HEROES

Jan And Tim's Greatest Show On Earth

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Jan And Tim's Greatest Show On Earth: Mede door het werk van Animal Defenders International zijn in 40 landen dierencircussen inmiddels verboden. Nu probeert een team van ADI in Peru een aantal circusdieren te redden.

11:30
1 december

DODO HEROES

Izzy The Koala Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Izzy The Koala Whisperer: Een gezin in Australië dat zich inzet voor koalaberen, heeft de zieke koala Crickey een jaar lang verzorgd. Nu kan de inmiddels herstelde Crickey weer in het wild worden uitgezet.

UITZENDING GEMIST

11:30
17 november 2018

DODO HEROES

Derrick's Elephant Challenge

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Derrick's Elephant Challenge: Derrick Campana maakt een prothese voor olifant Jabu om zo hopelijk zijn leven te kunnen redden. Het is voor het eerst dat bij een olifant een pootbeugel wordt aangemeten.

21:55
11 november 2018

DODO HEROES

Katherine's Elephant Eden

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Katherine's Elephant Eden: Katherine Connor en haar gezin beheren een olifantenopvang in Thailand. Katherine is vastbesloten om de oudere olifant Pang Fai te redden en voorgoed van haar ketting te bevrijden.

Kortingscodespot