-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:45
21 november 2020
Marre Jeremy

DOCU: AMY WINEHOUSE - BACK TO BLACK

Documentaire, Kunst/cultuur

Het album Back To Black zette Amy Winehouse in 2006 in de schijnwerpers van het wereldtoneel, met hits als Rehab en Love Is A losing Game. Deze Classic Albums-film biedt nieuwe inzichten in de opmerkelijke talenten van Amy als singer-songwriter, met nooit eerder vertoond beeldmateriaal van Miami- en New York-sessies.

Icoon
Back to Black is de plaat die van Amy Winehouse een internationaal icoon maakt en die onverwacht drie keer platinum behaald en haar vijf Grammy's bezorgt, waaronder die voor Album van het Jaar. Er worden meer dan acht miljoen stuks van verkocht.

Studio's
In de documentaire gaat men terug naar de locaties waar de plaat werd opgenomen, zoals de Electric Lady Studios en de studio van Salaam Remi in Miami. Daar praten de makers van de film niet alleen met de twee producers van de plaat, Mark Ronson en Salaam Remi, maar ook met Dap Kings, Tom Elmhirst, platenbaas Darcus Reese en Ronnie Spector.