-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:17
26 januari

DISNEY FAM JAM

Serie, Jeugd

Lee & Jacobs

Trevor Tordjman en Ariel Martin presenteren deze familie-dansshow waarin we overleven met Destiny’s Child en op ruimtereis gaan met The Black Eyed Peas. Phil Wright’s choreo houdt de vibe helemaal hip

20:12
27 januari

DISNEY FAM JAM

Serie, Jeugd

Gregorio & Dixon

De familie Gregorio gaat de strijd aan op de dansvloer met de familie Dixon. Jace Gregorio wil graag op zijn oudere broer en neef lijken en samen willen ze oom Reggie op sleeptouw nemen.

20:10
28 januari

DISNEY FAM JAM

Serie, Jeugd

Green & Love

Deze keer neemt de familie Green het op tegen de familie Love. Chanson en Lauryn Love zitten allebei op ballet en willen graag leren grooven. Claire Green wil wat energie lenen van haar zusje Tucker.

UITZENDING GEMIST

20:12
22 januari 2021

DISNEY FAM JAM

Serie, Jeugd

Anderson & Washington

Trevor Tordjman & Ariel Martin presenteren dit familiedansprogramma yee-hawen met ‘The Git Up’ en er goud blinkt bij een hit van MC Hammer! Phil Wrights choreografie houdt het feest in gang!

20:12
21 januari 2021

DISNEY FAM JAM

Serie, Jeugd

Barnes & Schroeder

Trevor Tordjman & Ariel Martin presenteren dit familiedansprogramma als we old school gaan met de Sugarhill Gang en boogiën op Carly Rae Jepson. Phil Wrights choreografie houdt de vibe hyper!