×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:40
15 december

DIRTY JOBS

Leech Trapper

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Leech Trapper: Mike Rowe helpt de mannen van 'Bartos Bait and Fish' bij het vangen van bloedzuigers. Later gaat hij naar de Green Tripe Factory waar hij biologisch verantwoord hondenvoer maakt.

3:40
16 december

DIRTY JOBS

Mannequin Factory

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Mannequin Factory: Het wordt weer een smerige boel met Mike Rowe. Hij sloopt een caravanpark dat plaats moet maken voor een nieuw winkelcentrum. Daarna gaat hij door naar een etalagepoppenfabriek.

8:55
16 december

DIRTY JOBS

Bug Breeder

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Bug Breeder: Voor zijn nieuwe smerige klus gaat Mike aan de slag als fokker van zeldzame en exotische insecten. En in Tennessee helpt hij bij het reanimeren van de beroemde myotonische geiten.

UITZENDING GEMIST

9:00
10 december 2017

DIRTY JOBS

Mosquito Control Officer

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Mosquito Control Officer: New Orleans wordt geteisterd door een muggenplaag. Mike wordt ingehuurd om de muggen te bestrijden door duizenden visjes uit te zetten in verlaten zwembaden.

9:00
9 december 2017

DIRTY JOBS

Penguin Keeper

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Penguin Keeper: Pinguïns zien er schattig uit, maar ze produceren stinkende uitwerpselen. Dat ontdekt Mike als hij een dag lang aan de slag gaat als verzorger in de Audubon Zoo in New Orleans.

Kortingscodespot