h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

6:00
17 juli

DIRTY JOBS

Vellum Maker

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Vellum Maker: Mike Rowe stort zich op nieuwe onsmakelijke klussen. In deze aflevering oogst hij hop in Yakima, en vervolgens maakt hij papier van dierenhuiden in de Hudson Valley in New York.

6:00
18 juli

DIRTY JOBS

Maggot Farmer

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Maggot Farmer: Na op een madenkwekerij in Idaho te hebben gewerkt, gaat Mike naar Arizona waar hij meehelpt een reusachtige cactus in veiligheid te brengen voor een naderende storm.

6:00
19 juli

DIRTY JOBS

Gourd Maker

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Gourd Maker: In deze aflevering van 'Dirty Jobs' helpt Mike Rowe bij het schoonmaken van een meer in Connecticut en daarna gaat hij naar Pennsylvania om kalebassen in kunstwerken te veranderen.

UITZENDING GEMIST

6:00
28 mei 2018

DIRTY JOBS

Snake Wrangler

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Snake Wrangler: Mike reist naar Texas om aan de slag te gaan bij een slangenfarm waar een aantal van de gevaarlijkste slangen ter wereld worden gekweekt. Het is smerig werk en Mike is doodsbang!

6:00
25 mei 2018

DIRTY JOBS

Billboard Installer

Seizoen 2 - Aflevering 47 - Billboard Installer: Mike Rowe gaat aan het werk bij een bedrijf in buitenreclame in Texas, waar hem de fijne kneepjes van het vuile werk worden bijgebracht.

Kortingscodespot