×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
19 augustus

DIESEL BROTHERS

Failure To Launch

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Failure To Launch: Heavy D probeert het wrak van een Europese Overland-camper te redden in de hoop er flinke winst op te maken. Ondertussen ontwerpt Sam een fiets met een dieselmotor.

22:30
20 augustus

DIESEL BROTHERS

When Trucks Fly

Seizoen 2 - Aflevering 12 - When Trucks Fly: Off-roadcoureur RJ Anderson vraagt Heavy D om zijn Ford Raptor om te bouwen. Ondertussen daagt het team de mannen van Goons Garage en Welder Up uit voor een nieuwe Tuff Truck-race.

22:30
21 augustus

DIESEL BROTHERS

Episode 13

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Episode 13: Heavy D, Diesel Dave en het team van DieselSellerz bouwen unieke trucks die zijn uitgerust met een dieselmotor. Ze werken hard en halen tussen het werk door de gekste stunts uit!

UITZENDING GEMIST

22:30
15 augustus 2019

DIESEL BROTHERS

Episode 9

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Episode 9: Heavy D krijgt een opdracht voor de bouw van een brandstoftruck en voor een helikopter-bucket met dieselmotor voor het verspreiden van kunstmest voor de bosbouw in Oregon.

22:30
14 augustus 2019

DIESEL BROTHERS

Diesel Dave Is My Co-Pilot

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Diesel Dave Is My Co-Pilot: Terwijl in de garage de laatste hand wordt gelegd aan de oplegger, stort Heavy D zich op zijn plan om een levensgevaarlijke stunt uit te voeren met de Brodozer.

Kortingscodespot