-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:40
2 juli
Jonas Armstrong,
Morven Christie,
Daniel Ryan

DETECTIVES: THE BAY

Drama

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - KRO-NCRV

Lisa en haar team proberen te achterhalen wie de bestuurder is van de auto, waarin Nick met zware verwondingen bij het ziekenhuis is afgeleverd. Lisa's zoon Rob wordt steeds verder onder druk gezet door een internetforum. Ook Abbie komt steeds verder in het nauw door haar activiteiten voor Vincent. Terwijl de politie met spanning wacht tot Nick bij kennis is, krijgt Lisa's collega Med belangrijke informatie.

22:10
4 juli
Jonas Armstrong,
Morven Christie,
Daniel Ryan

DETECTIVES: THE BAY

Drama

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - KRO-NCRV

Lisa's geheim is aan het licht gekomen, waardoor de leiding geen andere optie heeft dan haar te schorsen. Med wordt aangewezen als verbindingsofficier voor de familie Meredith. Ondertussen beweert Holly haar broer te hebben vermoord, maar het politieteam vermoedt dat ze meer weet dan ze loslaat. Hoewel ze niet in functie is, zet Lisa alles op alles om de moordenaar van Dylan te vinden.

UITZENDING GEMIST

22:20
1 juli 2020
Jonas Armstrong,
Morven Christie,
Daniel Ryan

DETECTIVES: THE BAY

Drama

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - KRO-NCRV

Lisa Armstrong en haar team zetten alles op alles om de dader van de moord op Dylan Meredith te vinden. Wanneer de hoofdverdachte spoorloos verdwijnt, vermoedt Lisa dat Sean daar iets mee te maken heeft. De vondst van nieuw bewijsmateriaal zorgt voor onvermoede invalshoeken. Ondertussen raakt Lisa's dochter Abbie steeds meer in de ban van Vincent, en is haar zoon Rob met riskante zaken bezig.

22:40
30 juni 2020
Jonas Armstrong,
Morven Christie,
Daniel Ryan

DETECTIVES: THE BAY

Drama

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - KRO-NCRV

Na de vondst van Dylans levenloze lichaam en de arrestatie van Sean Meredith moet Lisa Seans alibi verifiëren. Tijdens haar onderzoek doet ze een belangrijke ontdekking en komt een tweede verdachte in beeld. Ondertussen varen Lisa's kinderen een geheel eigen koers. Dochter Abbie zoekt toenadering tot nieuwkomer Vincent, en zoon Rob krijgt een duistere uitdaging voor de kiezen.