-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:40
24 september
Kevin Whately,
John Thaw

DETECTIVES OP DONDERDAG: INSPECTOR MORSE

Serie

Seizoen 5 - Fat chance

Een jonge vrouw, die een opleiding doet tot priesteres in de anglicaanse kerk, stort in elkaar tijdens een examen. Het lijkt erop dat ze is vergiftigd. Een anti-vrouwengroep onder leiding van een dominee zou iets met de moord te maken kunnen hebben, maar er lijkt weinig bewijs te zijn. Morse ontdekt dat er een link is met een dieetkliniek.

UITZENDING GEMIST

22:45
17 september 2020
Kevin Whately,
John Thaw

DETECTIVES OP DONDERDAG: INSPECTOR MORSE

Serie

Masonic mysteries

Een vriendin van inspecteur Morse wordt vermoord tijdens de repetitie van een opera. Morse maakt de fout het moordwapen vast te pakken, waardoor hij zelf verdachte wordt. Hij denkt dat hij erin wordt geluisd en vraagt zich af wie het op hem gemunt heeft. Heeft de vrijmetselarij er iets mee te maken?

22:45
10 september 2020
Kevin Whately,
John Thaw

DETECTIVES OP DONDERDAG: INSPECTOR MORSE

Serie

The sins of the fathers

De directeur van een familie-bierbrouwerij Trevor Radford wordt dood aangetroffen in een biertank. Een concurrent deed onlangs een bod op de brouwerij en er was onenigheid binnen de familie over de toekomst van het bedrijf. Morse en Lewis ontdekken dat de vrouw van Trevor een affaire had, dus zijn er meerdere motieven te bedenken voor de moord.