UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:10
23 juni

DEMOLITION MAN

Demo Death Trap

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Demo Death Trap: Een oude maat uit de sloopwereld legt na 20 jaar zijn vete met Lawrie bij. Lawrie grijpt meteen zijn kans om spullen van hem te kopen. En hij heeft een sloopklus in Torquay.

18:35
23 juni

DEMOLITION MAN

The Short Cut

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Short Cut: Lawrie gaat op pad om een van zijn antieke stoommachines naar een verzamelaar in een andere staat te vervoeren en Benny krijgt de taak om een raam af te leveren bij een klant.

18:10
30 juni

DEMOLITION MAN

Tractor Wars

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Tractor Wars: Lawrie gaat naar een boerderijverkoop in de hoop de hand te leggen op zijn droomtractor: een Bulldog. Hij ziet zijn kansen slinken als zijn aartsvijand ook van de partij is.

UITZENDING GEMIST

18:35
16 juni 2018

DEMOLITION MAN

Apocolyptic

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Apocolyptic: Omdat Lawries zoon Charlie graag meegaat met de mannen en hun sloopwerktuigen, zet Lawrie zijn zoon af bij een klus waar hij kan helpen bij de sloop van een oude boerderij.

18:10
16 juni 2018

DEMOLITION MAN

The Holy Grail

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Holy Grail: Jabba krijgt opdracht voor de sloop van een compleet huis. Het gaat hem niet lukken om het huis in een dag te slopen en daarom schakelt hij de hulp in van Mikaley en Jimmy.

Kortingscodespot