×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:00
15 november 2017
2016

DEATH IN THE TERMINAL

Documentaire

Op 18 oktober 2015 wordt een busstation in Beersheba in Israël onder schot genomen door een terrorist. In deze documentaire wordt van minuut tot minuut achterhaald wat er zich in de cruciale achttien minuten na de aanslag heeft afgespeeld, waarbij diverse getuigen vertellen wat zij in die wervelstorm van gebeurtenissen en emoties ervaren hebben. Hun verhalen vormen samen met de beelden van diverse camera's een minutieuze reconstructie van het drama.

De Israëlische documentaire van Tali Shemesh en Asaf Sudry presenteert niet alleen de feiten, maar roept ook vragen op bij de kijker. Vanuit welk gezichtspunt trek je in zo'n extreme situatie een conclusie? En hoe handel je daarnaar?

22:50
1 oktober 2017

DEATH IN THE TERMINAL

Documentaire

Israëlische documentaire van Tali Shemesh en Asaf Sudry. Op 18 oktober 2015 wordt een busstation in Beersheba in Israël onder schot genomen door een terrorist.

In deze documentaire wordt van minuut tot minuut achterhaald wat er zich in de cruciale achttien minuten na de aanslag heeft afgespeeld, waarbij diverse getuigen vertellen wat zij in die wervelstorm van gebeurtenissen en emoties ervaren hebben. Hun verhalen vormen samen met de beelden van diverse camera's een minutieuze reconstructie van het drama.

De film presenteert niet alleen de feiten, maar roept ook vragen op bij de kijker. Vanuit welk gezichtspunt trek je in zo'n extreme situatie een conclusie? En hoe handel je daarnaar?

Kortingscodespot