-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

7:30
13 december

DEADLIEST CATCH

Wasted Talent

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Wasted Talent: Elliott Neese heeft zijn eigen, peperdure boot en de hoogste quota van alle andere kapiteins van de vloot, maar hij geeft alles op en neemt voorgoed afscheid.

7:30
16 december

DEADLIEST CATCH

Heavy Lies the Crown

Seizoen 11 - Aflevering 7 - Heavy Lies the Crown: De crews van de Northwestern, Cornelia Marie, Time Bandit, Cape Caution en Wizard moeten torenhoge golven trotseren, stormen weerstaan en zoveel mogelijk krab vangen.

7:30
17 december

DEADLIEST CATCH

Zero Hour

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Zero Hour: Het seizoen is bijna ten einde: Casey dwingt Josh om zoveel mogelijk koningskrab binnen te halen op de Cornelia Marie en Jake springt achter het roer van de Northwestern.

UITZENDING GEMIST

7:30
28 november 2019

DEADLIEST CATCH

Blonde Ambition

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Blonde Ambition: De bemanningsleden van de Northwestern, de Seabrooke, de Time Bandit, de Wizard, de Kodiak en de Ramblin' Rose keren terug naar de gevaarlijke, ijzige wateren van de Beringzee.

7:30
27 november 2019

DEADLIEST CATCH

Fisherman's Daughter

Aflevering 10 - Fisherman's Daughter: Sig verwelkomt zijn opvolger: zijn dochter. Na vier generaties Hansen-vissers is dit 18-jarige meisje de nieuwste telg.