h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:55
20 juli
Peter de Baan
Floor Maas

DE VLOER OP

Theatershow

Seizoen 18 - Aflevering 8 - Improvisatieshow.

Vriendendienst, Nieuw liefje, Verplichte diversiteit.

'Vriendendienst' met Stefan de Walle en Gijs Scholten van Aschat. Stefan heeft een verhouding met de vrouw van zijn beste vriend. Getuigt het nou juist wel of niet van vriendschap om hem dat te vertellen? 'Nieuw liefje' met Romana Vrede en Saskia Temmink. Misschien was het toch niet zo'n goed idee van Saskia om de nieuwe vriendin van haar man te ontmoeten. 'Verplichte diversiteit' met Yannick van de Velde en Achmed Akkabi. Yannick beklaagt zich bij goede vriend en mede-acteur Achmed dat hij als witte man geen filmrollen meer krijgt.

22:55
27 juli
Peter de Baan
Floor Maas

DE VLOER OP

Theatershow

Seizoen 18 - Aflevering 9 - Improvisatieshow.

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien.

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duidelijk te maken dat het geen goed idee is om het woonwagenkamp te ontruimen. 'Ze is veertien' met Peter Blok en Guy Clemens. Guy komt 's nachts de vader van zijn jonge vriendinnetje tegen in de keuken. Deze lijkt er niet veel problemen mee te hebben dat ze pas veertien is.

UITZENDING GEMIST

22:50
13 juli 2018
Peter de Baan
Floor Maas

DE VLOER OP

Theatershow

Seizoen 18 - Aflevering 7 - Improvisatieshow.

Steeds banger, #METOO, Alleen maar schulden.

'Steeds banger' met Peter Blok en Stefan de Walle. Oude vrienden Peter en Stefan zijn in de loop van de tijd steeds behoudender, zeg maar rechtser, geworden. Tegenover elkaar durven ze dat nog wel toe te geven. Maar wie kan je tegenwoordig nog vertrouwen? '#Metoo' met Fabian Jansen en Anniek Pheifer. Als stagiair is Fabian door zijn cheffin gedwongen tot seksuele handelingen. Na dertien jaar komt hij verhaal halen. Hij dreigt ermee de zaak openbaar te maken. 'Alleen maar schulden' met Fabian Jansen en Stefan de Walle. Zijn flamboyante en ooit zeer gefortuneerde moeder is overleden en heeft Fabian met alleen maar schulden achtergelaten. Nu probeert hij zijn oom Piet te overreden hem uit de brand te helpen.

23:00
6 juli 2018
Peter de Baan
Floor Maas

DE VLOER OP

Theatershow

Seizoen 18 - Aflevering 6 - Improvisatieshow.

Halve sterrenkok, Matties, Onzichtbare hulp.

'Halve sterrenkok' met Pierre Bokma en Yannick van de Velde. Carpaccio met kaarsvet en prikkeldraad, een culinair journalist met een maagbloeding. Het is de vraag of Yannick zijn vader ervan kan overtuigen dat hij zijn gerechten misschien iets minder gewaagd moet maken. 'Matties' met Sanne den Hartogh en Achmed Akkabi. In de gesloten jeugdinrichting waren ze dikke matties. Nu is de één een geslaagd acteur, de ander dakloos. In hoeverre is de vriendschap daartegen bestand? 'Onzichtbare hulp' met Anniek Pheifer en Peter Blok. Het is bijna griezelig, maar Peter is verliefd op zijn hulp, die tijdens zijn veelvuldige zakenreizen voor zijn huis zorgt. Ze hebben elkaar echter nog nooit gezien.

Kortingscodespot