×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

14:40
4 september 2018
Peter de Baan
Floor Maas

DE VLOER OP

Theatershow

Seizoen 18 - Aflevering 10 - Improvisatieshow.

Vrouwennijd, Teken jij?, Vega.

'Vrouwennijd' met Eva Van der Gucht en Anniek Pheifer. Eva is verschrikkelijk jaloers op het geluk van vriendin Anniek en zint op wraak. 'Teken jij?' met Saskia Temmink en Stefan de Walle. Het is 1942. Acteurs Saskia en Stefan staan voor de keuze: Lid worden van de Kultuurkamer of geen werk meer hebben. 'Vega' met Yannick van de Velde en Anniek Pheifer. Het vega-eten hangt Yannick de keel uit. Hoe kan hij Anniek ervan overtuigen dat vlees gewoon lekker is?

14:45
28 augustus 2018
Peter de Baan
Floor Maas

DE VLOER OP

Theatershow

Seizoen 18 - Aflevering 9 - Improvisatieshow.

Laatste glas, We horen hier, Ze is veertien.

'Laatste glas' met Saskia Temmink en Peter Blok. Saskia en Peter drinken nog een glas en gaan dan als vrienden uit elkaar. Toch? 'We horen hier' met Fabian Jansen en Saskia Temmink. Ex-kamper en voorlichter van de burgemeester probeert duidelijk te maken dat het geen goed idee is om het woonwagenkamp te ontruimen. 'Ze is veertien' met Peter Blok en Guy Clemens. Guy komt 's nachts de vader van zijn jonge vriendinnetje tegen in de keuken. Deze lijkt er niet veel problemen mee te hebben dat ze pas veertien is.

Kortingscodespot