Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

11:15
9 december 2017
Tijl Beckand

DE TIENDE VAN TIJL

Muziekdocumentaire

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Muzikale documentairereeks: Storioni Trio + Radio Philharmonisch orkest: De laatste aflevering van het seizoen wordt spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio.

20:30
7 december 2017
Tijl Beckand

DE TIENDE VAN TIJL

Muziekdocumentaire

De laatste aflevering van De Tiende van Tijl wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio.

Tijl brengt in het programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op eigen wijze tot leven. Hij geeft antwoord op intrigerende vragen zoals: Welke componist moest het opsteken van een sigaar met de dood bekopen? Wie was de grootste oplichter in de geschiedenis van de klassieke muziek? En wat is het ultieme muziekmoment voor de meest vooraanstaande klassieke musici van Nederland?

Tijl Beckand: "Ik ben er trots op dat ik mijn passie voor klassieke muziek primetime met de kijker mag delen. Sinds de start in 2011 is de waardering van de kijker hoog en de betrokkenheid groot. Samen met jonge talenten en gevestigde namen maak ik ook dit jaar weer een reis door de klassieke muziekgeschiedenis en deel ik de meest bijzondere verhalen, favoriete muziekmomenten en muziekervaringen die mooie persoonlijke verhalen opleveren."

Kortingscodespot