×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

7:25
20 augustus

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Gestolen Thuishonk: Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn als ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen voor Barb de waarheid ontdekt.

7:50
20 augustus

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Phoebe Hood: Als Chloe roept dat Max haar favoriet is, probeert Phoebe haar de ‘echte’ Max te laten zien door een verhaal te vertellen over de grote Phoebe Hood en de slechte Maxingham.

13:40
20 augustus

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 25 - De Ziedende Sidekick: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

UITZENDING GEMIST

20:25
16 augustus 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Geboren grapjas: Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Als het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.

20:25
14 augustus 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Pittige tante: Max en Phoebe geven hun moeder het ultieme verjaardagscadeau door haar lang verloren zus op te sporen, maar het gaat mis als blijkt dat de zussen al jarenlang ruzie hebben.

Kortingscodespot