×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

7:45
27 mei

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee : Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

17:15
27 mei

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Kus me, Nate: Max wordt nerveus als zijn vriendin auditie doet voor een romantische rol met als tegenspeler een leuke jongen. Hij overtuigt Phoebe om ook auditie te doen, maar alles gaat mis als Phoebe een verschrikkelijk slechte actrice blijkt.

20:20
27 mei

DE THUNDERMANS

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Een on-vrienden-lijk verhaal.: Als de vrienden van Max en Phoebe elkaar ontmoeten blijkt dat ze elkaar wel leuk vinden. Voor Max en Phoebe is dit onacceptabel, ze willen niet ook nog eens elkaars vrienden delen. Ze doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen.

UITZENDING GEMIST

20:20
22 mei 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 2 - Aflevering 5 - De Slaafjes van Max: Max neemt drie brugklassers onder zijn hoede en wil ze gebruiken als slaafjes, maar als ze hem te grazen nemen met een vernederende grap, moet hij iets bedenken om zijn reputatie van grootste plaag op school te herstellen.

20:50
19 mei 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Steel niet langer de Show: Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.

Kortingscodespot