Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:45
23 oktober

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Florale steun: Max gebruikt Phoebe, om zijn duistere kroniek terug te krijgen uit de schoolkast met ingenomen spullen. Hij gaat hierbij echter te ver in het breken van haar vertrouwen.

7:50
24 oktober

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Het Geheim van de Smith: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

10:20
24 oktober

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Tijdlushelden: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

UITZENDING GEMIST

7:50
18 oktober 2018

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Moge Z-Korps Met U Zijn: Max en Phoebe hebben thuis een toelatingsgesprek voor het Z-korps. Als Phoebe bij een poging om Cherry te helpen van de trap valt op school, raakt ze zo zwaar geblesseerd dat het gesprek niet door kan gaan, tenzij Cherry de plaats inneemt van Phoebe.

18:30
14 oktober 2018

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Verstoppertje: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

Kortingscodespot