-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:22
12 juli

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Uit de bocht op de leerweg

Phoebe hoopt ingedeeld te worden bij haar favoriete hippe held in het superhelden mentor programma, maar voelt zich verplicht voor haar vader te kiezen. Al snel heeft ze spijt als ze zijn oude en achterhaalde lesmethodes ziet.

7:22
13 juli

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Een on-vrienden-lijk verhaal.

Als de vrienden van Max en Phoebe elkaar ontmoeten blijkt dat ze elkaar wel leuk vinden. Voor Max en Phoebe is dit onacceptabel, ze willen niet ook nog eens elkaars vrienden delen. Ze doen er dan ook alles aan om dat te voorkomen.

7:47
13 juli

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Wie is jouw mama?

Barb was vroeger de superheldin Electress. Maar het blijkt dat Max en Phoebe helemaal niks weten over die tijd. Daarmee komen ze flink in de problemen.

UITZENDING GEMIST

11:56
27 juni 2020

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Het Geheim van de Smith

Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze afgeschilderd als kwaadaardige monsters.

18:09
21 juni 2020

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Het kwaad rust nooit

Phoebe’s trouw wordt op de proef gesteld als ze erachter komt dat haar vriendje’s vader misschien weer kwaadaardig wordt. Ze moet nu beslissen om hem wel of niet aan te geven.