-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

7:48
25 februari

DE THUNDERMANS

De Thundermans

Nadat Phoebe ontdekt dat Link’s ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max’ hulp om haar ware aard te onthullen.

8:14
25 februari

DE THUNDERMANS

De Thundermans

Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.

20:04
25 februari

DE THUNDERMANS

De Thundermans

Phoebe sleept Billy en Nora mee naar het park om daar de jongen op wie ze verliefd is en zijn baby-broertje te ontmoeten. Maar als Max de twee jongsten mee naar huis neemt, pakken ze per ongeluk de echte baby in plaats van Nora's pop.

UITZENDING GEMIST

20:30
19 februari 2020

DE THUNDERMANS

Phoebe wint toegang tot Zoete Mama's Koekjespaleis en mag 1 iemand meenemen. De strijd barst los, want iedereen wil het bijzonder microchip koekje proeven.

20:30
18 februari 2020

DE THUNDERMANS

Barb probeert oude tijden te laten herleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.