×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:20
20 januari

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Tijdlushelden: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

18:45
20 januari

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Geboren grapjas: Hoewel Max zijn vriendin heeft beloofd te stoppen met mensen te foppen, haalt hij een grap uit waar zijn vriend voor moet opdraaien. Als het schoolhoofd de jongen wil schorsen, moet Max de situatie oplossen en zijn eigen rol geheim houden.

20:40
20 januari

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Het spel der liefde: Hank verhoogt de inzet van de familie spelavond tot een nieuwe hoogte en ieder lid van de familie heeft alles over voor de hoofdprijs.

UITZENDING GEMIST

20:50
17 januari 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Z Je Beste Beentje Voor: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

20:25
17 januari 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Het Geheim van de Smith: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

Kortingscodespot