-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:53
20 januari

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Thundermans: Verbannen! Deel 1

Wanneer het superheldengeheim van de Thundermans uitkomt, en hun leven daardoor overhoop komt te liggen, wordt de familie gedwongen te verhuizen. Maar een dreigend gevaar leidt Phoebe en Max terug, en ze riskeren alles om Hiddenville te redden.

20:17
20 januari

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 4 - De Thundermans: Verbannen! Deel 2

De Thundermans moeten naar Antarctica verhuizen. Ze vinden het vreselijk. Dan ontvangt Max een noodkreet van Colosso.

10:55
21 januari

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Max naar de toekomst

Max bouwt de Crimi-radar, die kan misdrijven kan voorspellen. De eerste voorspelling is dat er 's nachts op school een vandaal huis zal houden, en dus gaan Max en Phoebe op wacht staan. Maar er komt geen vandaal en de gadget lijkt een flop.

UITZENDING GEMIST

20:19
15 januari 2021

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 26 - Versla de ouders

Omdat hij zenuwachtig is voor de ontmoeting met de ouders van zijn vriendin, vraagt Max hulp aan Phoebe. Haar charme werkt averechts waardoor Max zijn vriendin nooit meer mag zien.

20:17
14 januari 2021

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Gestolen Thuishonk

Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn als ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen voor Barb de waarheid ontdekt.