×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:45
24 maart

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Thundermans: Verbannen! Deel 1 : Wat is er nog gaver dan een superheld? Een complete superheldenfamilie! Maak kennis met de Thundermans, een bijzondere familie die hun superheldenbestaan geheim probeert te houden om een normaal leven te kunnen leiden.

Een lastige taak? Reken maar! Helemaal omdat de oudste tweeling, Phoebe en Max, met elkaar wedijveren met behulp van hun superheldenkrachten! Yepp, dat hele "erbij proberen te horen" gedoe zou weleens iets langer kunnen gaan duren dan verwacht...

11:10
24 maart

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 4 - De Thundermans: Verbannen! Deel 2: De Thundermans moeten naar Antarctica verhuizen. Ze vinden het vreselijk.

Dan ontvangt Max een noodkreet van Colosso: Candi, die nu in hun oude huis woont, wil iedereen hersenspoelen. Max en Phoebe gaan terug naar Schuildorp, ondanks dat dat verboden was en ze hiermee riskeren dat hun krachten zullen worden afgenomen.

Ze weten Candi te verslaan en Schuildorp te redden.

12:20
24 maart

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 12 - The Thunder Games Deel 1: Zowel Phoebe als Max zijn finalisten om een plek te bemachtigen in de Z-Force. // De Thundermans moeten naar Antarctica verhuizen. Ze vinden het vreselijk. Dan ontvangt Max een noodkreet van Colosso.

UITZENDING GEMIST

21:05
15 maart 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 27 - Bewaar de Vorige Dans: De kinderen willen spijbelen. Maar Hank en Barb komen met het verhaal van Burgemeester Heinrich Schuildorp de Derde, die geen schooldag miste. Als Blobbin aankomt met een tijdmachine, besluiten de kinderen het verleden bij te stellen.

20:40
15 maart 2019

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 26 - Kruimeldieven: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

Kortingscodespot