UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:10
24 juni

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Dubbelspel: Billy en Nora worden vrienden met een uitbundig stel tieners tijdens een game-conventie, waardoor Max en Phoebe erachter komen dat ze hun broertje en zusje teveel genegeerd hebben.

11:35
24 juni

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Z Je Beste Beentje Voor: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

12:00
24 juni

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Je maakt wat Mayhem: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

UITZENDING GEMIST

18:40
17 juni 2018

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Parken en T-Rex: Als Phoebe beseft hoeveel familietijd ze gemist heeft besluit ze Phoebe Familie Fun Tijd te organisere en iedereen mee te nemen naar Oertijd Golf, een mini-golf pretpark. Maar het park blijkt gesloten en Phoebe bedenkt een plan om toch binnen te komen. Max brengt ondertussen tijd door met Dr. Colosso die net doet of hij ernstig ziek is.

21:45
25 mei 2018

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Een emotionele achtbaan: Max en Phoebe lokken een ruzie uit tussen Billy en Nora, zodat ze niet in een enge achtbaan hoeven. Maar dit plan loopt vreselijk uit de hand als de ruzie oncontroleerbaar escaleert.

Kortingscodespot