L8baEyXUOZc

Film: Constantine

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:00
19 augustus

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Gestolen Thuishonk: Hank en Phoebe denken dat ze bestolen zijn als ze thuis komen en alle meubels verdwenen zijn, maar Max geeft toe dat hij alles verstopt heeft en dwingt ze om de spullen terug te verdienen voor Barb de waarheid ontdekt.

18:15
19 augustus

DE THUNDERMANS

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Winkeldeurcriminelen: Phoebe en Max moeten naar het winkelcentrum om Hanks verjaardagscadeau op te halen, maar dit loopt uit op vechten, chaos en een confrontatie met een bewaker, waardoor paps verjaardag in het honderd dreigt te lopen.

18:40
19 augustus

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Magische Dansschoenen: De serie draait om het superhelden-gezin de Thundermans. De Thundermans zijn vanuit Metroburg verhuisd naar Schuildorp, waar ze hun identiteit geheim moeten houden. Dit levert hilarische situaties op.

UITZENDING GEMIST

21:45
15 augustus 2018

DE THUNDERMANS

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Grote afspraakjes: Een wanhopige Phoebe zorgt dat Max zich niet met haar schoolproject bemoeit door hem te overtuigen dat een meisje van school met hem uit wil. Maar nadat Max en zijn date hier achterkomen, willen ze wraak.

20:05
14 augustus 2018

DE THUNDERMANS

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Max naar de toekomst: Max bouwt de Crimi-radar, die kan misdrijven kan voorspellen. De eerste voorspelling is dat er 's nachts op school een vandaal huis zal houden, en dus gaan Max en Phoebe op wacht staan. Maar er komt geen vandaal en de gadget lijkt een flop. Hoewel...

Kortingscodespot