-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:38
24 september

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee

Phoebe’s eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

19:01
24 september

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Wat zit je te mieren?

Nadat Phoebe ontdekt dat Link’s ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max’ hulp om haar ware aard te onthullen.

18:38
25 september

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Steel niet langer de Show

Max probeert zijn duistere imago weer terug te krijgen met kruimeldiefstal. Maar als zijn beste vrienden het doelwit worden, moet hij kiezen tussen hen en zijn reputatie.

UITZENDING GEMIST

18:35
20 september 2020

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Oranje is de Nieuwe Max

Max wordt gevraagd om te gaan praten met drie jonge schurken in de jeugdgevangenis waarin hij zelf ook heeft gezeten, om ze op het rechte pad te krijgen. Als Phoebe binnen komt vallen, dreigt de situatie al snel uit de hand te lopen.

20:35
19 september 2020

DE THUNDERMANS

Jeugd

Seizoen 3 - Aflevering 13 - De Thundermans ontmaskerd (Deel 1)

De schurkenbond is vastbesloten om Phoebe’s opmars als superheld te stoppen en de hele Thunderman familie te vernietigen. Max moet eindelijk kiezen tussen vechten voor goed met zijn familie of voor kwaad tegen hen.