×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

7:50
18 maart 2018
Jort Kelder

DE STELLING VAN NEDERLAND

Actualiteitenmagazine

Magazine: Een debat op het scherpst van de snede tussen mensen uit alle lagen van de samenleving. Jort Kelder opent de deuren van zijn 'town hall' in Rotterdam, dé stad van het Nederland van nu. Geen politieke correctheid, geen blad voor de mond: iedereen mag zich openlijk uitspreken over de stelling van de avond. Gijs Rademaker legt de stelling voor aan het 'EenVandaag'-Opiniepanel en peilt daarmee ook naar de mening van de rest van Nederland.

20:35
14 maart 2018

DE STELLING VAN NEDERLAND

Actualiteitenmagazine

De Stelling van Nederland is terug; ‘gewone Nederlanders’ discussiëren onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'. De Stelling van Nederland komt vanavond live vanuit de Metaalkathedraal in Utrecht.

Kunnen we onze 'zeehelden' van toen nog eren anno 2018? Mogen kinderen nog wel cowboytje en indiaantje spelen? En moeten we onze straten en scholen nog wel vernoemen naar Jan Pieterszoon Coen en Michiel de Ruyter?

De Stelling van Nederland is niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema’s van vandaag. Ongefilterd, want het programma is live. Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel peilt de meningen in het land en geeft daarmee een stem aan de Nederlanders die niet in de zaal aanwezig zijn.

Kortingscodespot