-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

13:47
21 februari 2020
Jean-Michel Carré

DE REUZEN

Documentaire

Documentaire over Jean-Luc Courcoult, de artistieke leider van het Franse theatergezelschap Royal de Luxe.

In de zomer van 2018 trokken ze onder de ogen van honderdduizenden toeschouwers door de straten van Leeuwarden: de reusachtige marionetten van het Franse theatergezelschap Royal de Luxe. Artistiek leider Jean-Luc Courcoult weet deze droom op allerlei plaatsen in de wereld te realiseren. Hij ontwikkelt met zijn multidisciplinaire team van theatermakers en technici imponerende straatvoorstellingen. De reuzen kunnen zich door middel van touwen, machines en menselijke spierkracht voortbewegen en lijken zo echt tot leven te komen.

23:05
15 februari 2020
Jean Michel Carré

DE REUZEN

Documentaire

Documentaire over Jean-Luc Courcoult, de artistieke leider van het Franse theatergezelschap Royal de Luxe.

Marionetten
In de zomer van 2018 trokken ze onder de ogen van honderdduizenden toeschouwers door de straten van Leeuwarden: de reusachtige marionetten van het Franse theatergezelschap Royal de Luxe.

Imponerend
Artistiek leider Jean-Luc Courcoult weet deze droom op allerlei plaatsen in de wereld te realiseren. Hij ontwikkelt met zijn multidisciplinaire team van theatermakers en technici imponerende straatvoorstellingen.

Voortbewegen
De reuzen kunnen zich door middel van touwen, machines en menselijke spierkracht voortbewegen en lijken zo echt tot leven te komen.