1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

8:25
23 februari

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

De hele familie Diaz draagt haar steentje bij om Georgie op het laatste moment nog een groot feest te geven voor haar vijftiende verjaardag. Ondertussen zijn Lewie en Beast druk in de weer met een naderende orkaan.

13:20
23 februari

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

De familie Diaz krijgt de kans om de hoofdrol te spelen in hun eigen real-life-soap.

19:10
23 februari

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

Het basketbal seizoen is voorbij, dus Harley helpt Georgie om een plekje in het golfteam te bemachtigen. Ondertussen heeft Suzy de kinderen uitgedaagd om zelf maar eens hun potje te gaan koken.

UITZENDING GEMIST

19:15
19 februari 2018

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

Harley heeft een avond bijna het rijk alleen in huis en ze besluit een succesvol slaapfeestje te geven. Iets dat nog nooit geluktis, omdathaar broers en zussen altijd roet in het eten gooiden.

12:40
18 februari 2018

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

Harley moet naar de finale van een uitvinders-wedstrijd en heeft daarvoor een lift nodig. Haar vader is de stad uit en haar moeder is druk. Ze is genoodzaakt Rachel in te schakelen.

Kortingscodespot