Z4KXF7NWFRE

Film: Tower Heist

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:45
14 december

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

Tom en Suzy gaan een weekendje weg dus Harley en haar broers en zussen moeten hun eigen boontjes zien te doppen. Harley heeft quality time met Rachel en Georgie en Ethan hebben Daphne om de tuin geleid..

19:15
14 december

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

Harley's uitstelgedrag rondom haar wetenschapsproject, leidt er onbedoeld toe dat thuis de Wifi wordt afgesloten. Uit noodzaak gaat het hele gezin vervolgens maar naar de film.

14:50
15 december

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

Wanneer Harley's vader een paar dagen de stad uit is, zit haar moeder ineens enorm bovenop haar. Harley is vastbesloten om een nieuwe vriendin voor haar moeder te vinden.

UITZENDING GEMIST

19:10
8 december 2017

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

De hele familie Diaz draagt haar steentje bij om Georgie op het laatste moment nog een groot feest te geven voor haar vijftiende verjaardag. Ondertussen zijn Lewie en Beast druk in de weer met een naderende orkaan.

19:10
7 december 2017

DE MIDDELSTE VAN 7

Jeugd

Harley moet naar de finale van een uitvinders-wedstrijd en heeft daarvoor een lift nodig. Haar vader is de stad uit en haar moeder is druk. Ze is genoodzaakt Rachel in te schakelen.

Kortingscodespot