qFMO0_iuC08

Film: Cell 211

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

8:00
18 juli

DE MIDDELSTE VAN 7

De Middelste van 7: De jonge uitvindster Harley Diaz gaat de uitdaging aan om haar negenkoppige gezin de deur uit te krijgen én op tijd te zijn voor een hele belangrijke gebeurtenis!

12:15
18 juli

DE MIDDELSTE VAN 7

Middelpunt op het Buurtfeest: Harley heeft haar ouders overtuigd dat het gezin Diaz dit jaar de grote activiteit van het buurtfeest moet gaan organiseren. Zij wil eenfantastisch idee uitdenken, maar haar creativiteit wordt gedwarsboomd door haar gezinsleden.

20:20
18 juli

DE MIDDELSTE VAN 7

In het Zonnetje Gezet: De hele familie Diaz draagt haar steentje bij om Georgie op het laatste moment nog een groot feest te geven voor haar vijftiende verjaardag. Ondertussen zijn Lewie en Beast druk in de weer met een naderende orkaan.

UITZENDING GEMIST

20:20
13 juli 2018

DE MIDDELSTE VAN 7

Op Heterdaad Betrapt: Harley en Ethan proberen te bewijzen dat Daphne niet zo onschuldig is als ze lijkt.

20:20
12 juli 2018

DE MIDDELSTE VAN 7

Opgescheept met een Winnaar: Het basketbal seizoen is voorbij, dus Harley helpt Georgie om een plekje in het golfteam te bemachtigen. Ondertussen heeft Suzy de kinderen uitgedaagd om zelf maar eens hun potje te gaan koken.

Kortingscodespot