SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:45
24 augustus
Michiel van Jaarsveld
Pierre Bokma,
Maarten Heijmans,
Guy Clemens,
Daan Schuurmans,
Diederik Ebbinge

DE MAATSCHAP

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Dramaserie.

De kroonprins.

Matthias slaagt erin Theo vrij te pleiten. Maar Theo blijft onhandelbaar en Matthias keert zich definitief van hem af. Vanaf nu is Benjamin papa's oogappel en mag hij naast zijn vader optreden in spectaculaire processen. Er is een groeiende publieke belangstelling voor criminaliteit en ook het Openbaar Ministerie gaat het belang van PR inzien. Benjamin geniet van de aandacht. In zijn honger naar vriendschap en bewondering schurkt hij soms gevaarlijk dicht tegen zijn criminele cliënten aan. Matthias waarschuwt hem, maar hij heeft zijn zoon niet meer in de hand. Een dansje met Desi Bouterse is breaking news en nu is het Benjamin die de familienaam te schande dreigt te maken.

22:45
31 augustus
Michiel van Jaarsveld
Pierre Bokma,
Maarten Heijmans,
Guy Clemens,
Daan Schuurmans,
Diederik Ebbinge

DE MAATSCHAP

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Dramaserie.

Ondergang.

Benjamin Meyer is op het toppunt van zijn roem, maar hij kan voor zijn broers niet verhullen hoe diep hij in de problemen zit. Hij wordt gemanipuleerd door topcriminelen en het Openbaar Ministerie dreigt zijn rol aan de kaak te stellen. Als ook de fiscus Benjamin dreigt aan te pakken, moeten zijn broers de maatschap redden door Benjamin eruit te zetten. Na deze nederlaag hoopt Benjamin zich te rehabiliteren, maar hij schoffeert de rechterlijke macht en beantwoordt kritiek op zijn beroepsfouten met dédain. Benjamin zal, net als Theo, uit de advocatuur worden gezet en ten slotte hangt Aron, zijn oudere broer, hetzelfde boven het hoofd. Matthias Meyer, aan het eind van zijn dagen, roept zijn zoons, alle vier, nog eenmaal bij elkaar: zijn maatschap mag dan te gronde zijn, zijn familie ? als het erop aankomt het belangrijkste ? is nog te redden.

UITZENDING GEMIST

22:55
17 augustus 2018
Michiel van Jaarsveld
Pierre Bokma,
Maarten Heijmans,
Guy Clemens,
Daan Schuurmans,
Diederik Ebbinge

DE MAATSCHAP

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Dramaserie.

Tweede generatie.

Begin jaren 70 studeren alle zoons van Matthias rechten en Theo, de enige zoon die zich af en toe tegen de patriarch verzet, studeert als eerste af: de kroonprins van de Meyerdynastie. Matthias verzoent zich met de lastpak en geeft hem een eigen kantoor. Hij verlaat zijn vrouw Mieke, om met zijn joodse vriendin Rivka te gaan samenwonen. De jongens blijken niet in staat hun moeder te troosten. Halverwege de jaren 80 vormen de vier zoons met hun vader een ijzersterk merk. Meyer is dé naam in de Nederlandse advocatuur. Maar dan gaat het mis met Theo als hij door drugsverslaving in strafrechtelijke problemen komt. Op aandringen van Mieke schiet Matthias zijn verloren zoon te hulp.

22:55
10 augustus 2018
Michiel van Jaarsveld
Pierre Bokma,
Maarten Heijmans,
Guy Clemens,
Daan Schuurmans,
Diederik Ebbinge

DE MAATSCHAP

Dramaserie

Vanaf vanavond herhaalt NPO 2 de vierdelige advocatenserie De Maatschap, geïnspireerd op de familie Moszkowicz.

In aflevering 1, De Overlever: In 1945 keert Matthias Meyer, achttien jaar oud, uit Auschwitz terug. Zijn familie is vermoord, de winkel van zijn vader leeggeroofd. Een boerenfamilie biedt hem onderdak, de jonge dochter Mieke heelt zijn wonden. Vastbesloten te overleven sticht Matthias met haar een gezin, hun vier zoons zullen de naam Meyer voortzetten.

Zelf begint hij een opmerkelijke carrière in de strafrechtadvocatuur: misdadigers verdedigen. Een lucratieve keus, maar de Maastrichtse bourgeoisie haalt haar neus op voor de 'kleine jood'. De familie blijft op zichzelf aangewezen en de Meyers moeten het van elkaar hebben, leren de zoons al jong. Matthias geeft zijn opgroeiende jongens joodse namen; terug naar de roots én recalcitrantie. Hij, niemand anders, bepaalt wat hun identiteit is.

Kortingscodespot