×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:00
26 januari
Marc Klein Essink

DE LIJF SHOW

Show

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Show.

Leven rechtshandigen langer dan linkshandigen? En zijn blondines vruchtbaarder dan brunettes? In elke aflevering nemen twee koppels van bekende Nederlanders het tegen elkaar op door uiteenlopende vragen te beantwoorden en verschillende spellen te spelen over gezondheid en het menselijk lichaam. Ze worden hierbij geholpen door een eigen publieksvak. Marc Klein Essink presenteert deze entertainende en leerzame spelshow. In deze aflevering nemen Monique en Suzanne Klemann het op tegen Beau van Erven Dorens en Jeroen van der Boom

13:10
2 februari
Marc Klein Essink

DE LIJF SHOW

Spelshow

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Nederlandse spelshow.

Wolter en Tessa Kroes nemen het op tegen Renate en Janice.

UITZENDING GEMIST

14:00
12 januari 2019
Marc Klein Essink

DE LIJF SHOW

Spelshow

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Nederlandse spelshow

23:30
2 december 2018
Viktor Brand

DE LIJF SHOW

Show

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Show.

Onder leiding van Viktor Brand strijden elke week twee koppels van bekende Nederlanders tegen elkaar in verschillende spelronden. De BN'ers beantwoorden de meest uiteenlopende vragen en nemen deel aan spelonderdelen met betrekking tot gezondheid en het menselijk lichaam.

Kortingscodespot