h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
16 juli

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 6 - En de winnaar is…: Na Amons aanslag op de arena moeten Bolin en Mako verhuizen en krijgen een plek aangeboden in het luxe landhuis van Asami en Hiroshi. Ondertussen wordt de eigenaar van Kool en Co opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij Amon.

Maar dan ontdekt Korra dat Hiroshi niet zo betrouwbaar is als iedereen denkt. Hij blijkt zelf banden te hebben met Amon.

22:50
17 juli

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nare gevolgen: Na Amons aanslag op de arena moeten Bolin en Mako verhuizen en krijgen een plek aangeboden in het luxe landhuis van Asami en Hiroshi. Ondertussen wordt de eigenaar van Kool en Co opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij Amon. Maar dan ontdekt Korra dat Hiroshi niet zo betrouwbaar is als iedereen denkt. Hij blijkt zelf banden te hebben met Amon.

22:50
18 juli

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Een ontmoeting van uitersten: Lin Beifong heeft haar ontslag aangeboden als chef van politie en haar opvolger is Saikhan. Die voert onder invloed van Tarrlok een schrikbewind uit in de stad: vele niet-stuurders worden zonder reden opgepakt, onder het mom dat ze banden hebben met de Gelijkwaardigen.

Korra trekt er met Mako, Bolin en Asami op uit om door de stad te patrouilleren, maar daarbij worden de laatste drie gearresteerd. Wanneer Korra bij Tarrlok verhaal gaat halen, ontpopt hij zich tot een ware tiran.

UITZENDING GEMIST

22:50
13 juli 2018

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Het heetst van de strijd: Korra is verliefd geworden op Mako, maar hij gaat al met Asami. Bolin op zijn beurt heeft zijn oog op Korra laten vallen.

Korra verklaart Mako de liefde, maar Mako wijst haar af. Bolin vraagt vervolgens Korra mee uit, en daar gaat ze op in.

Als Mako dan toch toenadering zoekt, zoent Korra hem. Maar Bolin betrapt hen en is diep gekwetst.

Door de ruzie staat ook hun plek in de finale van het toernooi op het spel.

22:50
11 juli 2018

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De openbaring: Bolin en Mako krijgen te horen dat ze dertigduizend yuan in de prijzenpot van het kampioenschapstoernooi moeten storten om te mogen meedoen. Zo veel geld hebben ze niet, en als Bolin een aanbod krijgt om een klusje op te knappen voor Sluwe Shin, grijpt hij zijn kans.

Maar ze worden in de val gelokt door Amon, de leider van de anti-stuurdersrevolutie. Hij heeft een kracht verworven waarmee hij de stuurderskrachten van iemand kan afnemen, en Bolin en Shin dreigen zijn volgende slachtoffers te worden.

Korra en Mako gaan Bolin redden.

Kortingscodespot