8MuWt2X59fo

Film: I Love Donderdagfilm: Blended

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
20 september

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Een blad in de wind: Korra’s luchttraining bij Tenzin verloopt stroef. Ze krijgt het niet onder de knie. Ondertussen raakt ze gefascineerd door de professionele stuurderswedstrijden die in de stad plaatsvinden, en ze besluit een kijkje te nemen. Daar ontmoet ze de broers Mako en Bolin, die haar hulp bij hun wedstrijd goed kunnen gebruiken.

22:50
21 september

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 3 - De openbaring: Bolin en Mako krijgen te horen dat ze dertigduizend yuan in de prijzenpot van het kampioenschapstoernooi moeten storten om te mogen meedoen. Zo veel geld hebben ze niet, en als Bolin een aanbod krijgt om een klusje op te knappen voor Sluwe Shin, grijpt hij zijn kans.

Maar ze worden in de val gelokt door Amon, de leider van de anti-stuurdersrevolutie. Hij heeft een kracht verworven waarmee hij de stuurderskrachten van iemand kan afnemen, en Bolin en Shin dreigen zijn volgende slachtoffers te worden.

Korra en Mako gaan Bolin redden.

22:50
24 september

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 4 - De stem in de nacht: Korra is na de confrontatie met Amon heel bang voor hem geworden. Maar een van de raadsheren van de stad, Tarrlok, wil haar bij zijn speciale gevechtsteam hebben zodat hij Amon kan verslaan en zijn macht in de stad kan vergroten.

Tenzin heeft zijn bedenkingen maar Korra laat zich toch verleiden om mee te doen. Om voorgoed van Amon af te zijn daagt ze hem uit tot een duel, maar daarin wordt ze onaangenaam verrast.

Ondertussen ontmoet Mako Asami Sato, de dochter van de rijke autofabrikant. Ze regelt dat haar vader de Vurige Fretten gaat sponsoren.

UITZENDING GEMIST

22:50
17 september 2018

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 2 - Aflevering 25 - De dag van de Gigant: Kuvira lijkt alle troeven in handen te hebben met haar gigantische mecha-pak, maar Asami en Varrick worden versterkt door Hiroshi, die de Kolibripakken ombouwen tot platinazagen. Hiroshi weet door de huid van Kuvira's mecha-pak heen te zagen, maar bekoopt dit met z'n leven. Intussen vinden Varrick en Zhu Li elkaar en redt Wu de bevolking...

22:50
10 september 2018

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 2 - Aflevering 20 - De reünie: Na de verloren slag bij Zaofu zien Korra, Asami en Mako elkaar weer. Na 3 jaar is er wel wat spanning, maar die verdwijnt als prins Wu ontvoerd wordt en dus gered moet worden. Intussen vinden Bolin en Varrick een plek tussen de anti-Kuvira-rebelen…

Kortingscodespot