×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:50
19 februari

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 6 - En de winnaar is…: Na Amons aanslag op de arena moeten Bolin en Mako verhuizen en krijgen een plek aangeboden in het luxe landhuis van Asami en Hiroshi. Ondertussen wordt de eigenaar van Kool en Co opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij Amon.

Maar dan ontdekt Korra dat Hiroshi niet zo betrouwbaar is als iedereen denkt. Hij blijkt zelf banden te hebben met Amon.

22:50
20 februari

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nare gevolgen: Na Amons aanslag op de arena moeten Bolin en Mako verhuizen en krijgen een plek aangeboden in het luxe landhuis van Asami en Hiroshi. Ondertussen wordt de eigenaar van Kool en Co opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij Amon. Maar dan ontdekt Korra dat Hiroshi niet zo betrouwbaar is als iedereen denkt. Hij blijkt zelf banden te hebben met Amon.

22:50
21 februari

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Een ontmoeting van uitersten: Lin Beifong heeft haar ontslag aangeboden als chef van politie en haar opvolger is Saikhan. Die voert onder invloed van Tarrlok een schrikbewind uit in de stad: vele niet-stuurders worden zonder reden opgepakt, onder het mom dat ze banden hebben met de Gelijkwaardigen.

Korra trekt er met Mako, Bolin en Asami op uit om door de stad te patrouilleren, maar daarbij worden de laatste drie gearresteerd. Wanneer Korra bij Tarrlok verhaal gaat halen, ontpopt hij zich tot een ware tiran.

UITZENDING GEMIST

22:50
25 januari 2019

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Korra alleen: Als blijkt dat Korra's genezing een frustrerend lange weg is, die zelfs met de hulp van oude Katara eeuwen lijkt te duren, besluit ze om alleen weg te gaan, op zoek naar genezing. Maar alleen moet ze juist het gevecht met zichzelf aangaan…letterlijk.

22:50
22 januari 2019

DE LEGENDE VAN KORRA

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Een met de leegte: Er is voor Korra geen andere weg dan die van overgave om de Luchtstuurders vrij te krijgen. Maar ze wordt bedrogen en zelfs het ingrijpen van Team Avatar helpt haar niet uit de klauwen van Zaheer, die ineens blijkt te kunnen vliegen…

Kortingscodespot