×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:10
26 januari
Tim Dunn

DE KENNEDY'S, EEN AMERIKAANSE DYNASTIE

Documentaire

Aflevering 4 - Documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy.

Familiegeheimen.

Terwijl de wereld op de rand van de afgrond balanceert, wordt de regering Kennedy opgeschrikt door schandalen die Johns huwelijk dreigen te verwoesten, zijn presidentschap te ondermijnen en iedere hoop op herverkiezing de grond in te boren. De president en zijn broer Bobby moeten de handen ineenslaan om een nucleaire ramp te voorkomen en de erfenis van de Kennedy's te beschermen.

21:10
2 februari
Tim Dunn

DE KENNEDY'S, EEN AMERIKAANSE DYNASTIE

Documentaire

Aflevering 5 - Documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy.

De Camelot legende

UITZENDING GEMIST

21:10
12 januari 2019
Tim Dunn

DE KENNEDY'S, EEN AMERIKAANSE DYNASTIE

Documentaire

De tweede aflevering van deze documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy, gaat over de weg naar de macht van John F. Kennedy.

John F. Kennedy, de ogenschijnlijk perfecte kandidaat voor het presidentschap, verbergt duistere geheimen. Of hij de verkiezingen kan winnen, hangt af van zijn familie en de populariteit van zijn echtgenote Jackie.

Uiteindelijk wordt hij tot president verkozen, waarmee zijn vaders droom in vervulling gaat.

Lees meer over deze docuserie op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

21:10
5 januari 2019
Tim Dunn

DE KENNEDY'S, EEN AMERIKAANSE DYNASTIE

Documentaire

Vanavond start de documentairereeks 'De Kennedy's, een Amerikaanse dynastie', over de politieke macht van de familie Kennedy.

De zesdelige documentaireserie, die elke zaterdag om 21:10 uur op NPO 2 te zien is, vertelt het verhaal van Joseph Kennedy, afstammeling van Ierse immigranten, en zijn kinderen en kleinkinderen.

In de docuserie is aandacht voor onder andere de weg naar het Witte Huis van John F. Kennedy, de ingewikkelde relatie met zijn vrouw Jackie en broer Bobby, de cruciale rol die de broers speelden in de Cuba-crisis en de tragische nasleep van de moord op JFK.

Lees meer over deze documentaireserie op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

Kortingscodespot