×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:10
9 februari 2019
Tim Dunn

DE KENNEDY'S, EEN AMERIKAANSE DYNASTIE

Documentaire

Vanavond is het zesde en laatste deel van de documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy.

In deze aflevering gaat het over het moment waarop Bobby Kennedy zich kandidaat stelt voor het presidentschap. Maar dan slaat het noodlot weer toe: hij wordt vermoord in Los Angeles.

Ted, de enige nog levende Kennedy-zoon en jongste broer van Bobby en John, is de volgende die het probeert in de politiek. Hij wordt achtervolgd door schandalen en ongeluk, maar kent een glansrijke carrière als senator.

Na zijn dood in 2009 maakt een nieuwe generatie Kennedy's zich klaar om het stokje over te nemen en de familietraditie voort te zetten.

Lees meer over deze docuserie op gids.tv/programma/de-kennedys-een-amerikaanse-dynastie.

21:10
2 februari 2019
Tim Dunn

DE KENNEDY'S, EEN AMERIKAANSE DYNASTIE

Documentaire

Aflevering 5 - Documentairereeks over de politieke macht van de familie Kennedy.

De Camelot legende.

Net als John zijn draai begint te vinden, maakt een kogel abrupt een eind aan de droom van een Kennedy in het Witte Huis. Zijn vrouw Jackie werpt zich op als hoeder van zijn nalatenschap en creëert de legende van Camelot. Bobby Kennedy begint zich in te zetten voor kansarmen en groeit zo uit tot de nieuwe politieke hoop van de Kennedy's.

Kortingscodespot