-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:30
26 januari

DE HATHAWAYS: EEN GEESTIGE FAMILIE

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Spook Telescoop

Louie wil graag laten zien dat hij verantwoordelijk is en mag op de klassen-fret passen. Als deze ontsnapt en Louie vervolgens bezeten wordt sloopt hij Miles' nieuwe telescoop. Michelle en Taylor zijn op de sweet 16 party van Savannah.

12:56
26 januari

DE HATHAWAYS: EEN GEESTIGE FAMILIE

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Spookbroers

Frankie hypnotiseert Miles per ongeluk, waardoor hij een stoere, enge geest wordt. Eerst vindt Louie het geweldig, want hij wilde altijd al een enge broer hebben. Maar als Miles steeds recalcitranter wordt wil hij de oude Miles terug.

20:39
26 januari

DE HATHAWAYS: EEN GEESTIGE FAMILIE

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Spook tour

Michelle wil een goede indruk maken bij de spooktour en wil dat Louie uit haar buurt blijft. ASL Ray verhinderd is is Louie de aangewezen persoon om het alsnog op te lossen. Taylor denkt Miles en Frankie te slim af te zijn met de optocht.

UITZENDING GEMIST

20:45
22 januari 2021

DE HATHAWAYS: EEN GEESTIGE FAMILIE

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Spook Speelgoedwinkel

Louie en Frankie willen veel geld voor een trampoline en ze besluiten een zeldzame knuffel te verkopen. Miles neemt een vriendinnetje mee die als twee druppels water op Taylor lijkt.

20:42
21 januari 2021

DE HATHAWAYS: EEN GEESTIGE FAMILIE

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Spook date

Als Michelle de Hathaway-geschiedenis in een fotopresentatie heeft verwerkt verzint iedereen een smoes om er maar niet naar te hoeven kijken. Uiteindelijk is Louie de pineut. Meadow heeft een date met Miles.