-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

13:45
24 januari 2020
Don Millar

DE ERFENIS VAN FERNANDO BOTERO

Kunstdocumentaire

Documentaire over de Colombiaanse schilder en beeldhouwer Fernando Botero.

De Colombiaanse kunstenaar Fernando Botero maakte naam met kleurrijke schilderijen, waarop volumineuze figuren de hoofdrol spelen. Hij blikt samen met zijn volwassen kinderen terug op zijn dagen als arme, beginnende kunstenaar in New York en op de succesvolle internationale carrière die daarop volgde. De kroon op het werk van de kunstenaar was in 2000 de stichting van het Botero Museum in de Colombiaanse hoofdstad Bogota.

23:05
18 januari 2020
Don Millar

DE ERFENIS VAN FERNANDO BOTERO

Kunstdocumentaire

Documentaire over de Colombiaanse schilder en beeldhouwer Fernando Botero.

Kleurrijk
De Colombiaanse kunstenaar Fernando Botero maakte naam met kleurrijke schilderijen, waarop volumineuze figuren de hoofdrol spelen.

New York
Hij blikt samen met zijn volwassen kinderen terug op zijn dagen als arme, beginnende kunstenaar in New York en op de succesvolle internationale carrière die daarop volgde.

Museum
De kroon op het werk van de kunstenaar was in 2000 de stichting van het Botero Museum in de Colombiaanse hoofdstad Bogota.