×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:40
22 februari
Nienke de la Rive Box, Kiefer Zwart

DE BUITENDIENST

Natuurmagazine

Seizoen 6 - Aflevering 141 - Natuurmagazine.

In actie voor de rog.

Het gaat niet goed met de rog in de Noordzee. De vis wordt nog maar nauwelijks in het wild gespot en met uitsterven bedreigd. Matthijs en Kiefer komen in actie.

17:45
1 maart
Nienke de la Rive Box, Kiefer Zwart

DE BUITENDIENST

Natuurmagazine

Seizoen 6 - Aflevering 143 - Natuurmagazine.

Bonje met de dieren.

Zit je net rustig in de tuin, poept een meeuw op je hoofd en gaat een rat er met je broodje vandoor. Wat hebben al die plaagdieren te zoeken in de stad? Nienke en Matthijs schieten in 'Bonje met de dieren' buurtbewoners te hulp die overlast hebben van meeuwen en ratten. Moeten we de ongewenste gasten vangen, verjagen of doden? Of hebben wij de dieren zelf naar de stad gelokt en horen ze er eigenlijk gewoon bij.

UITZENDING GEMIST

17:40
15 februari 2019

DE BUITENDIENST

Jeugdprogramma

Seizoen 7 - Aflevering 156 - Natuurmagazine voor kinderen.

Onderwaterherrie.

Diep in de zee is het een groot kabaal. Zo worden er oude bommen tot ontploffing gebracht en varen grote schepen de hele dag heen en weer. Dat zorgt voor heel veel herrie en dieren in zee hebben daar veel last van. Hoe komt dat? Hebben vissen eigenlijk oren? Sosha en Jonata vinden een zeedier dat slachtoffer is van de onderwaterherrie.

17:40
8 februari 2019

DE BUITENDIENST

Jeugdprogramma

Seizoen 7 - Aflevering 155 - Natuurmagazine voor kinderen.

Wilde dieren: schattig of levensgevaarlijk?.

Een wollige alpaca, een ijsbeer, een donzig leeuwtje zien er allemaal super schattig uit. Je zou ze zo in huis nemen om er lekker mee te kroelen en mee te spelen, toch? Maar deze beesten vragen veel zorg en ruimte. Het zijn immers wilde of exotische dieren. En daarom dus niet geschikt als huisdier. Toch dacht gastpresentator Abe daar anders over.

Kortingscodespot