×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

17:20
21 december
Nienke de la Rive Box, Kiefer Zwart

DE BUITENDIENST

Natuurmagazine

Seizoen 6 - Aflevering 150 - Natuurmagazine.

'Gerapte' of 'ongerapte' natuur?.

Matthijs en Sosha willen even lekker bijkomen in de vrije natuur. Dus gaan ze naar het meeste ongerepte stukje natuur van Nederland: de Oostvaardersplassen. Maar wat horen ze daar? Er wordt geschoten! 1800 herten maar liefst. Dat kan toch niet de bedoeling zijn? Met behulp van een heuse rapbattle zoeken Matthijs en Sosha uit hoe het nou zit. Zijn de herten nog te redden? Of is dit hun redding?

UITZENDING GEMIST

17:20
14 december 2018
Nienke de la Rive Box, Kiefer Zwart

DE BUITENDIENST

Natuurmagazine

Seizoen 6 - Aflevering 149 - Natuurmagazine.

Wat trekken we aan vandaag?.

Jonata heeft het helemaal gehad met de kleding die hij in zijn kast heeft hangen. Hij heeft z'n shirts en broeken al super vaak gedragen en het is allemaal zó 2018. Weg ermee, de prullenbak in! Maar hoeveel energie en werk zit er wel niet in één simpel wit T-shirt? De presentatoren dompelen zich onder in de wereld van de mode. Ook komen ze er achter waarom we met z'n allen zo graag nieuwe kleding willen hebben en hoe reclames hier op inspelen.

17:20
7 december 2018
Nienke de la Rive Box, Kiefer Zwart

DE BUITENDIENST

Natuurmagazine

Seizoen 6 - Aflevering 148 - Natuurmagazine.

Liefde op de eerste geur.

In de liefde is geur ontzettend belangrijk. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Sosha en Jonata willen een verleidelijk buitendienstparfum - L'eau de service extrérieur - maken en komen erachter dat in parfums vaak dierengeuren worden gebruikt. Wist je dat er walvispoep in sommige parfums zit? En ook uitgeharde urine van een rotsklipdas? Omdat L'eau de service extrérieur avontuurlijk moet ruiken, gaan Jonata en Sosha op beverjacht. Ondertussen rijden ze rond in een lovecamper en helpen dieren die moeite hebben met het vinden van een liefje.

Kortingscodespot