×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:50
26 januari
Anne-Mar Zwart

DE BOOMHUT BATTLE

Quiz

Aflevering 3 - Spel.

Wie bouwt de mooiste, creatiefste en technisch beste boomhut van Drenthe? Vier teams bestaande uit twee kinderen en twee volwassenen gaan de competitie met elkaar aan.

19:50
2 februari
Anne-Mar Zwart

DE BOOMHUT BATTLE

Quiz

Aflevering 4 - Spel. Wie bouwt de mooiste, creatiefste en technisch beste boomhut van Drenthe?

Vier teams bestaande uit twee kinderen en twee volwassenen gaan de competitie met elkaar aan. Onder leiding van de teamcaptain bouwen de teams hard aan de totstandkoming van hun boomhut.

Het is flink aanpakken, want de deadline is krap en het moet een bewoonbare hut worden! Presentatrice Anne-Mar Zwart daagt de teams daarnaast uit opdrachten uit te voeren waarmee ze extra punten kunnen verdienen voor de grote finale.

UITZENDING GEMIST

19:50
12 januari 2019
Anne-Mar Zwart

DE BOOMHUT BATTLE

Quiz

In het nieuwe spelprogramma De Boomhut Battle gaan vier teams, met twee kinderen als teamcaptains en twee volwassenen als helpers, de competitie met elkaar aan: wie bouwt de mooiste, creatiefste en technisch beste boomhut van Drenthe?

Op vier campings - verspreid door de provincie Drenthe - bouwen de teams hard aan de totstandkoming van hun boomhut. Het is flink aanpoten, want de deadline is krap en het moet een bewoonbare hut worden.

Tussen het bouwen door daagt presentatrice Anne-Mar Zwart de teams uit opdrachten uit te voeren waarmee ze extra punten kunnen verdienen voor de finale. 'De Boomhut Battle' is een feelgoodprogramma voor het hele gezin!

19:55
19 januari 2019
Anne-Mar Zwart

DE BOOMHUT BATTLE

Quiz

Aflevering 2 - Spel.

Het boomhutgevoel.

De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Jurylid Rob geeft de eerste punten.

Kortingscodespot