-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:00
22 februari 2020
Frans Bauer, Mariska Bauer

DE BAUERS IN ARGENTINIë

Realityreeks

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin Frans en Mariska Bauer Argentinië verkennen.

Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem. Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naar een gauchofamilie waarmee hij bevriend is geraakt. Zij hebben de laatste tijd moeten vechten om hun land te behouden. De Bauers sluiten hun avontuur af in een berghut op een adembenemende plek, ver van de bewoonde wereld. Hier kijken ze terug op de prachtige reis door Argentinië.

23:00
22 februari 2020
Frans Bauer, Mariska Bauer

DE BAUERS IN ARGENTINIë

Realityreeks

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityreeks waarin Frans en Mariska Bauer Argentinië verkennen. Frans en Mariska verblijven in de provincie Cordoba in het op 1100 meter hoogte gelegen plaatsje La Cumbrem.

Ze bezoeken daar de 72-jarige Nederlander Boudewijn, die daar zo'n 10 jaar geleden naartoe is verhuisd. Hij neemt de Bauers mee naar een gauchofamilie waarmee hij bevriend is geraakt.

Zij hebben de laatste tijd moeten vechten om hun land te behouden. De Bauers sluiten hun avontuur af in een berghut op een adembenemende plek, ver van de bewoonde wereld.

Hier kijken ze terug op de prachtige reis door Argentinië.