SF9tgeo1HuA

Film: Dragonheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:04
22 april
Anna Nooshin

CURVY SUPERMODEL

Reality-show

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Nederlandse realityreeks: Jury: Anna Nooshin, curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

UITZENDING GEMIST

20:39
16 april 2018
Anna Nooshin

CURVY SUPERMODEL

Reality-show

In de spannende live-finale van Curvy Supermodel wordt duidelijk wie van de vier finalisten er met de hoofdprijs vandoor gaat. Stefanie, Anjali, Jo-ann en Isadee strijden nog een keer tegen elkaar op de catwalk.

Dit keer bepaalt niet alleen de jury wie er door gaat, maar ook de kijker thuis. Het is een show vol fashion, curves, optredens en Girl Power. Wie wordt het eerste Nederlandse Curvy Supermodel?

19:30
15 april 2018
Anna Nooshin

CURVY SUPERMODEL

Reality-show

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse realityreeks: Het einde van de wedstrijd is in zicht en dat betekent: koffers pakken! De meiden vertrekken naar Marrakech. Na een heerlijke nacht in een sprookjesachtig hotel is er geen tijd om te relaxen. Per kameel trekken de meiden de woestijn in voor een spannende challenge waarin zand de hoofdrol speelt. Na een lange dag in de hete woestijn snakken de modellen naar een avondje uit en laten zich verleiden door het nachtleven. Maar of dat nou zo verstandig is op de avond voor de belangrijkste shoot van de wedstrijd? Wie houdt het hoofd koel en gaat door naar de finale?

Kortingscodespot