-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:20
14 augustus 2019
Yuri Capetillo Hardy
Maaike de Gruyter

CUBA NA CASTRO

Reisdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks waarin Yuri Capetillo Hardy een bezoek brengt aan zijn geboorteland Cuba in het post-Castro-tijdperk.

Geloof, hoop en heilstaat.

Yuri Capetillo Hardy maakt de balans op: is er in Cuba voldoende veranderd om terug te keren? Zijn rondgang langs jonge journalisten en kunstenaars leidt niet direct tot optimisme, maar aan de andere kant spreken ze zich wel uit, lijken nergens bang voor en zijn uiterst begaan met hun socialistische eiland. Voor Cuba geldt: niets is wat het lijkt.

20:20
13 augustus 2019
Yuri Capetillo Hardy
Maaike de Gruyter

CUBA NA CASTRO

Reisdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks waarin Yuri Capetillo Hardy een bezoek brengt aan zijn geboorteland Cuba in het post-Castro-tijdperk.

Citroenen uit de hemel.

Yuri Capetillo Hardy verbaast zich over de nostalgie die leeft onder veel Cubanen. Nostalgie naar de tijd dat de Cubanen, dankzij steun van de Russen, grote plannen bekokstoofden en solidariteit en kameraadschap Cuba vooruitdreven. Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie stortte de Cubaanse economie begin jaren 90 volledig in. Wat Cuba heeft gered was het toen opkomende toerisme.