×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:55
25 februari

COOL FACTOR

Seizoen 4 - Aflevering 6 - AFLEVERING 406 - 19 FEBRUARI 2016 : OPDRACHT 1: KEY MYSTERY De kandidaten staan op afgebakend terrein waar sleutels zijn verstopt. Eén van deze sleutels is de juiste sleutel om een slot van een kistje te openen.

De kandidaten weten alleen niet welke sleutel goed is. De kandidaten moeten op zoek naar de juiste sleutel en mogen zelf bepalen wat de beste tactiek is.

Wie opent het snelst het kistje en pakt de amulet? OPDRACHT 2: BLIND TRAIL De kandidaten moeten een parcours geblinddoekt afleggen.

Op het onstabiele parcours hangen drie vlaggetjes die meegenomen moeten worden. Om het nog angstwekkender te maken, kunnen de kandidaten op het parcours ook reusachtige slangen tegenkomen.

Wie is het snelst? OPDRACHT 3: SHAKY BOXES Er staat een rij met gestapelde kratten.

De torens zijn trapsgewijs geplaatst (1 krat hoog - 2 kratten hoog - 3 kratten hoog - etc). De kandidaten moeten over de kratten heenlopen. Bij elke stapel moeten ze een vlaggetje pakken dat aan het bovenste krat bevestigd is.

Wie verzamelt de meeste vlaggetjes voor de val? Bij tie: Wie is het snelst?

19:55
26 februari

COOL FACTOR

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Cool Factor is een programma voor echte durfals. In de spannende spelshow komt het aan op lef en doorzettingsvermogen. Kinderen worden uitgedaagd om te klimmen, kneeboarden, hindernisbanen te trotseren en te abseilen. Cool Factor wordt gepresenteerd door Stef Poelmans en Nienke van Dijk.

19:55
27 februari

COOL FACTOR

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Cool Factor is een programma voor echte durfals. In de spannende spelshow komt het aan op lef en doorzettingsvermogen. Kinderen worden uitgedaagd om te klimmen, kneeboarden, hindernisbanen te trotseren en te abseilen. Cool Factor wordt gepresenteerd door Stef Poelmans en Nienke van Dijk.

UITZENDING GEMIST

19:55
18 februari 2019

COOL FACTOR

Seizoen 4 - Aflevering 1 - AFLEVERING 401 - 15 JANUARI 2016 : OPDRACHT 1: SWIMMING CHALLENGE In het meer liggen 4 oranje boeien. Aan elke boei is een gedeelte van een code gebonden.

De cijfers vormen samen een code om een slot van een kistje op de wal te openen. Uithoudingsvermogen, snelheid en geheugen zijn onontbeerlijk bij deze test.

Wie opent het snelst het kistje en pakt het amulet? OPDRACHT 2: DIVING EXPERIENCE Op de bodem van het leven in het zeebad staan zwarte potjes.

Op elk potje staat een nummer (1-2-3) op de onderkant. De kandidaten moeten binnen 5 minuten zoveel mogelijk punten opduiken en naar de kant brengen (maximaal 1 potje per keer). Wie verzamelt de meeste punten binnen 5 minuten?

OPDRACHT 3: MAZE MISSION De kandidaten moeten een parcours afleggen waar draden zijn gespannen. De kinderen mogen de draden niet raken.

Op de route staan kistjes. Ze krijgen bij vertrek een sleutel mee.

Met de eerste sleutel kan een slot worden geopend, waarmee je de tweede sleutel los krijgt. Met deze tweede sleutel krijg je vervolgens het derde slot open, etc… Met de laatste sleutel kan het laatste kistje worden geopend.

Wie is het snelst?

19:55
13 februari 2019

COOL FACTOR

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Cool Factor is een programma voor echte durfals. In de spannende spelshow komt het aan op lef en doorzettingsvermogen. Kinderen worden uitgedaagd om te klimmen, kneeboarden, hindernisbanen te trotseren en te abseilen. Cool Factor wordt gepresenteerd door Stef Poelmans en Nienke van Dijk.

Kortingscodespot