-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

4:30
27 januari

COMEDY CENTRAL ROASTS

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 1 - De JOVD

Martijn Koning en Soundos El Ahmadi roasten subculturen. Soundos duikt in de wereld van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD. Ze ontmoet onze toekomstige politieke leiders en tijdens haar roast ontdekt of zij ook wat zelfspot hebben.

4:10
28 januari

COMEDY CENTRAL ROASTS

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Het Woonwagenkamp

Martijn Koning en Soundos El Ahmadi roasten subculturen. Martijn roast de bewoners van een woonwagenkamp, een plek waar veel vooroordelen over zijn. Hij komt erachter wat er klopt van de verhalen over criminaliteit, wapens en wietplantages.

4:30
28 januari

COMEDY CENTRAL ROASTS

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Gabbers

Martijn Koning en Soundos El Ahmadi roasten subculturen. Soundos bezoekt een gabberfestival. Klopt haar beeld over gabbermuziek, pillen en kale koppen? Ze hoopt dat de gabbers net zo hard om zichzelf kunnen lachen als dat ze hakken.

UITZENDING GEMIST

4:05
16 januari 2021

COMEDY CENTRAL ROASTS

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 5 - 't Gooi

Martijn Koning en Soundos El Ahmadi roasten subculturen. Soundos duikt in de wereld van 't Gooi en onderzoekt wat daar écht belangrijk is. En is er genoeg zelfspot om haar roast aan te kunnen of wordt het lachen als een boer met botox?

4:14
3 januari 2021

COMEDY CENTRAL ROASTS

Amusement

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Bejaarden

Martijn Koning en Soundos El Ahmadi roasten subculturen. Martijn roast de bejaarden in een zorginstelling. Maar eerst onderzoekt hij of zijn beeld over chagrijnige oudjes die achter de geraniums roepen dat vroeger alles beter was, klopt.