SF9tgeo1HuA

Film: Dragonheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:30
23 april

COMBAT DEALERS

Operation Clear-Out

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Operation Clear-Out: Bruce Compton, handelaar in WOII-militaria, ruimt zijn rommelige opslagruimte op en ontdekt een aantal lang vergeten schatten. Kan hij ze met veel winst verkopen?

10:30
24 april

COMBAT DEALERS

Hollywood's Calling

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Hollywood's Calling: Voor de opnames van een Hollywood-film zijn echte legervoertuigen nodig. Bruce zou veel geld kunnen verdienen. Zijn zijn rekwisieten echter goed genoeg om in aanmerking te komen?

10:30
25 april

COMBAT DEALERS

Philippines

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Philippines: Bruce Crompton is terug! Kijk mee hoe Bruce en zijn specialistische team militaire voertuigen en memorabilia uit WO II kopen, restaureren en verkopen.

UITZENDING GEMIST

10:30
18 april 2018

COMBAT DEALERS

The Russians Are Coming

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Russians Are Coming: Bruce wil indruk maken op een rijke klant, de Russische oligarch Slava. Hij biedt hem een rit aan in zijn zeldzame Duitse Hetzer-tank. Zal Slava zich tot een deal laten verleiden?

10:30
17 april 2018

COMBAT DEALERS

The Country Fair

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Country Fair: Handelaar in militaire goederen Bruce Crompton grijpt zijn kans om op een lokale beurs klanten te werven. Hij probeert een Duitse Schwimmwagen te bemachtigen als publiciteitsstunt.

Kortingscodespot