-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

10:20
28 juli 2018

CHOREOGRAAF OHAD NAHARIN - MR. GAGA

Documentaire

Isaëlische documentaire (2014) van Tomer Heymann.

Ohad Naharin geldt al drie decennia als een van de meest vooraanstaande choreografen ter wereld. De bewegingstaal die hij bedacht - 'Gaga' genaamd - behoort tot de belangrijkste vernieuwingen in de moderne dans. Filmmaker Tomer Heyman kreeg exclusieve toegang tot de ongrijpbare Israëlische kunstenaar en mocht hem en zijn dansgezelschap zeven jaar lang over de hele wereld volgen, zowel privé als professioneel.

10:25
28 april 2018
Tomer Heymann

CHOREOGRAAF OHAD NAHARIN - MR. GAGA

Documentaire

Israëlische documentaire: Ohad Naharin geldt al drie decennia als een van de meest vooraanstaande choreografen ter wereld. De bewegingstaal die hij bedacht - 'Gaga' genaamd - behoort tot de belangrijkste vernieuwingen in de moderne dans. Filmmaker Tomer Heyman kreeg exclusieve toegang tot de ongrijpbare Israëlische kunstenaar en mocht hem en zijn dansgezelschap zeven jaar lang over de hele wereld volgen, zowel privé als professioneel.