zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:00
15 december

CHECK-POINT

Magazine

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Reportagemagazine: Beppes bende: Deens-Fins-Noorse documentaire (2017) van Lise Birk Pedersen over de Vijfsterrenbeweging, de politieke partij van de Italiaanse rechtse populist Beppe Grillo. Grillo werd omwille van zijn scherpe opvattingen verbannen van de tv en uitte zijn kritiek op het corrupte en arrogante Italiaanse establishment dan maar via opruiende blogposts.

21:15
21 december

CHECK-POINT

Magazine

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Reportagemagazine

UITZENDING GEMIST

18:55
8 december 2017

CHECK-POINT

Magazine

Seizoen 2 - Aflevering 31 - Reportagemagazine: Het John Dalli-mysterie: In 2010 werd John Dalli Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbescherming en aldus verantwoordelijk voor de gezondheid van miljoenen mensen. Op het moment dat een tabakswet door de EU moest worden geloodst, werd hij ineens ontslagen op verdenking van corruptie en samenwerking met de tabakslobby. Hij ontkende en zei van niets te weten. De Deense onderzoeksjournalisten Mikael Bertelsen en Mads Brugger zijn geïntrigeerd door het verhaal en besluiten Dalli op hun eigen geestige en onnavolgbare wijze terzijde te staan. Van daaruit ontvouwt zich een duister en spannend onderzoek, dat reikt van Brussel tot de Bahama's en weer terug. De wondere wereld van de tabakslobby in de EU, corruptie en andere schimmige zaken.

19:05
1 december 2017

CHECK-POINT

Magazine

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Reportagemagazine: Radicaal in Birmingham: Nederlandse reportage (2017) van Nirit Peled uit het magazine 'Tegenlicht' over de problematiek van moslimfundamentalisme in de Britse stad Birmingham. Birmingham klinkt in de Engelse media zoals Molenbeek hier: 'Jihadi Capital'.
Het is de tweede stad van Engeland, een op de vijf inwoners is er moslim. Jonge moslims blijken er gevoelig voor de boodschap van jihad-rekruteerders en in menig terreuronderzoek, ook dat naar de aanslagen in Brussel, leidt een draadje langs Birmingham. Om radicalisering tegen te gaan start de Britse regering in 2003 met een anti-radicaliseringprogramma 'Prevent'.

Kortingscodespot