-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:00
1 november

CHâTEAU PLANCKAERT

Informatief

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 10

Shana maakt nader kennis met de Planckaert-clan. Hoe hebben zij en Junior elkaar leren kennen en ziet ze een eventuele verhuis naar Frankrijk zitten? Francesco's zoon Devon koopt zijn eerste motor, een belangrijk moment in de opvoeding van elke Planckaert-man. Christopher en Stephanie krijgen dan weer bezoek van Christophers ouders. Schoonmoeder Lynn voelt Stephanie aan de tand over hun toekomstplannen en Christophers vader Bart, aannemer van beroep, inspecteert de werken van zijn zoon.

UITZENDING GEMIST

20:00
18 oktober 2020

CHâTEAU PLANCKAERT

Informatief

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10

Niet alles loopt van een leien dakje in Château Planckaert. De kleinkinderen moeten afscheid nemen van een overleden diertje en krijgen zo een belangrijke levensles. Op de werf wordt hard doorgewerkt om de tweede verdieping op te bouwen. De werkzaamheden zijn niet zonder gevaar en Junior wordt het slachtoffer van een ongeval met pijnlijke gevolgen. Gelukkig kan hij op de goede zorgen van de vrouwelijke Planckaertleden rekenen. Terug in België wordt de grote heropening van de chambre d'hôtes voorbereid en dat alles volgens de ingevoerde coronamaatregelen.

20:01
11 oktober 2020

CHâTEAU PLANCKAERT

Informatief

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10

Eddy, Stephanie en haar kroost genieten van quality time in hun favoriet café. Wanneer de tienerzwangerschap van Stephanie ter sprake komt, wordt bij Eddy een gevoelige snaar geraakt. En terwijl de vrouwen moeite hebben om de roeiboot op de vijver te krijgen, ontpoppen de mannen zich tot echte kraanoperatoren. Voor zijn 28e verjaardag, gaat Juniors jeugddroom in vervulling. Maar dat cadeau krijgt hij niet zomaar. Hij moet eerst een hilarische opdracht vervullen vooraleer hij zijn beloning krijgt.