×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:00
19 februari

CHASING CLASSIC CARS

Phoenix Rising

Aflevering 7 - Phoenix Rising: Wayne Carini neemt ons mee in de wereld van het verzamelen van exclusieve auto's. Kijk mee hoe hij juweeltjes ontdekt waarvan gedacht werd dat ze niet meer bestonden.

22:30
19 februari

CHASING CLASSIC CARS

Hunting for Healey

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Hunting for Healey: Wayne Carini neemt ons mee in de wereld van het verzamelen van exclusieve auto's. Kijk mee hoe hij juweeltjes ontdekt waarvan gedacht werd dat ze niet meer bestonden.

22:30
20 februari

CHASING CLASSIC CARS

Two Wheelin' It

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Two Wheelin' It: Wayne Carini neemt ons mee in de wereld van het verzamelen van exclusieve auto's. Kijk mee hoe hij juweeltjes ontdekt waarvan gedacht werd dat ze niet meer bestonden.

UITZENDING GEMIST

23:00
15 februari 2019

CHASING CLASSIC CARS

American All Stars

Seizoen 7 - Aflevering 5 - American All Stars: Wayne Carini neemt ons mee in de wereld van het verzamelen van exclusieve auto's. Kijk mee hoe hij juweeltjes ontdekt waarvan gedacht werd dat ze niet meer bestonden.

22:30
15 februari 2019

CHASING CLASSIC CARS

F Is for Ferrari

Seizoen 7 - Aflevering 4 - F Is for Ferrari: Wayne Carini neemt ons mee in de wereld van het verzamelen van exclusieve auto's. Kijk mee hoe hij juweeltjes ontdekt waarvan gedacht werd dat ze niet meer bestonden.

Kortingscodespot