×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:30
18 juli 2018
2009
Daniel Monzon
Luis Tosar,
Manuel Morón,
Antonio Resines,
Alberto Ammann

CELL 211

Drama

Actiefilm: De ambitieuze, nieuwe bewaker Juan wordt door twee collega's rondgeleid in de gevangenis waar hij zal komen te werken. Aangekomen in een verlaten cellenblok raakt hij bewusteloos door een tegel die van het plafond valt. Zijn collega's leggen hem zo lang in de lege cel 211 om bij te komen. Dan breekt er een opstand uit, waarna de bewakers ervandoor gaan. Als Juan bijkomt, beseft hij hoe penibel zijn situatie is. Hij doet zich voor als een nieuwe gevangene en raakt verstrikt in een web waaruit ontsnapping onmogelijk lijkt.

18:40
15 oktober 2012
2009
Daniel Monzón
Luis Tosar,
Alberto Ammann

CELL 211

Actie-Drama

De ambitieuze, nieuwe bewaker Juan wordt door twee collega's rondgeleid in de gevangenis waar hij zal komen te werken. Aangekomen in een verlaten cellenblok raakt hij bewusteloos door een tegel die uit het plafond valt.

Zijn collega's leggen hem zo lang in de lege cel 211 om bij te komen. Dan breekt er een opstand uit, waarna de bewakers er vandoor gaan.

Als Juan bijkomt, beseft hij hoe penibel zijn situatie is. Hij doet zich voor als een nieuwe gevangene en raakt verstrikt in een web waar niet meer valt uit te komen.

Regisseur Daniel Monzón maakte deze gevangenisthriller naar het boek van Francisco Pérez Gandul. In thuisland Spanje sloeg de film een grote slag tijdens de uitreikingen van de Goya awards.

Zo ging hoofdrolspeler Luis Tosar er met de prijs voor Beste Acteur vandoor.

Kortingscodespot