eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:45
17 juli

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 4 - Aflevering 20 - 'Brittany & Bryon: Brittany, een alleenstaande moeder, vindt online haar ware liefde Bryon, een marinier die misschien naar Irak moet. Ze vraagt Nev en Max om hulp voordat ze geen tijd meer heeft om erachter te komen of haar perfecte soldaat echt is.

13:35
17 juli

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Dejay, Malik & Josiah: Nev en Max krijgen twee catfishen voor de prijs van een als ze erachter komen dat Dejay en Malik met dezelfde jongen contact hebben. Ze komen erachter hoe explosief een liefdesdriehoek kan zijn.

19:00
17 juli

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Jeanette & Derick: Mama weet het niet altijd beter. Bezorgde dochter Shuntay roept de hulp van Nev en Max in nadat haar moeder Jeanette begint te praten over trouwen en haar gezin verlaten om bij een man te zijn die haar niet wil ontmoeten.

UITZENDING GEMIST

19:55
13 juli 2018

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Courtney & Isaak: Courtney heeft het contact verbroken met Isaak, die ze online heeft ontmoet. Isaak geeft niet op en doet er alles aan om Courtney terug te winnen. Miss Cassidy Wolf werkt samen met Nev om ervoor te zorgen dat Isaak Courtney met rust laat.

19:00
13 juli 2018

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Andria & David: David is de enige liefde in Andria's leven. Zijn vurige liefdesbrieven en voicemailberichten zorgen dat Andria contact houdt. Maar ze heeft hem na tien jaar nog nooit ontmoet en ze wil weten waarom David zich niet wil laten zien.

Kortingscodespot