-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:56
25 oktober

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Michael & Chanelle

Michael vond dat hij geen tijd had voor een relatie, maar de liefde diende zich toch aan. Chanelle is het licht dat hij zoekt in z'n leven, maar is ineens verdwenen, waarna alleen Nev en Max hem kunnen helpen z'n liefde terug te vinden.

14:52
25 oktober

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Ray & Lexi

Ray wil na vier jaar z'n online liefde Lexi ontmoeten. Nev en Max ontdekken dat de zus van Lexi ook een rol in de relatie heeft gespeeld en ze zitten met meer vragen dan antwoorden.

15:49
25 oktober

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Joanna & Bo

Tattoomodel Joanna zou haar internetliefde gaan ontmoeten, maar een gestoorde nacht in Vegas zorgde dat de relatie instortte. Nu heeft ze Nev en Max gevraagd om haar oude vlam op te zoeken en de breuk te helpen lijmen.

UITZENDING GEMIST

15:27
20 oktober 2020

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Tiana & James

Na een online relatie van drie jaar verhuisde Tiana naar de andere kant van het land om bij de liefde van haar leven, James, te zijn en haar geheim persoonlijk te onthullen. Maar nu ze in dezelfde staat wonen is James nog ongrijpbaarder.

14:30
20 oktober 2020

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Steven & Samm

Steven doet bijna eindexamen, maar hij maakt geen plannen voor z'n studie. Hij wil naar Californië verhuizen om z'n onlinevriendin Samm te steunen. De moeder van Steven twijfelt aan Samms identiteit en vraagt Nev en Max om hulp.