×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:35
20 augustus

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Colleen & Tony: Colleen ontmoette Tony online en werd smoorverliefd. Ze hebben elkaar nooit ontmoet, maar Tony heeft Colleen telefonisch ten huwelijk gevraagd en ze zei ja! Nu helpen Nev en Max haar om haar mysterieuze verloofde te ontmaskeren.

19:35
20 augustus

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Open Investigation: Nev en Max beginnen aan hun grootste zaak ooit om de beruchte Shelly Chartier te vinden. Ze ontdekken nieuwe feiten als ze de catfish-gevallen van Paris Roxanne en NBA-ster Chris 'Birdman' Andersen onderzoeken.

18:35
21 augustus

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Johnny & Connor: Wanneer Jonathons internetliefde een maand lang verdwijnt, roept hij de hulp in van Nev en Max. Maar de mannen ontdekken dat een voormalige catfish erbij betrokken is en beginnen te vermoeden dat Jonathon zelf ook niet eerlijk is!

UITZENDING GEMIST

19:35
16 augustus 2019

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Ari & Lanum: Nev en Max worden gemaild door twee kanten van dezelfde onlinerelatie, die allebei bang zijn dat de ander een catfish is. De mannen zijn geschokt als een kant verder gaat met een gepland huwelijk.

18:35
16 augustus 2019

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Yasmine & Lewis: Als Sandra ontdekt dat haar kleindochter Yasmine geld heeft gestuurd aan een mysterieus online vriendje, roept ze de hulp van Nev en Max in. De mannen ontdekken dat Yasmine nog veel meer verborgen heeft gehouden.

Kortingscodespot