-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:51
12 juli

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Colleen & Tony

Colleen ontmoette Tony online en werd smoorverliefd. Ze hebben elkaar nooit ontmoet, maar Tony heeft Colleen telefonisch ten huwelijk gevraagd en ze zei ja! Nu helpen Nev en Max haar om haar mysterieuze verloofde te ontmaskeren.

14:36
12 juli

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Open Investigation

Nev en Max beginnen aan hun grootste zaak ooit om de beruchte Shelly Chartier te vinden. Ze ontdekken nieuwe feiten als ze de catfish-gevallen van Paris Roxanne en NBA-ster Chris 'Birdman' Andersen onderzoeken.

15:24
12 juli

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Johnny & Connor

Wanneer Jonathons internetliefde een maand lang verdwijnt, roept hij de hulp in van Nev en Max. Maar de mannen ontdekken dat een voormalige catfish erbij betrokken is en beginnen te vermoeden dat Jonathon zelf ook niet eerlijk is!

UITZENDING GEMIST

16:20
8 juli 2020

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Truth & Ray'Quan

Mode-ontwerper Truth uit L.A. is gek op z'n online crush Ray'Quan, ondanks het feit dat hij een relatie heeft IRL. Het drama escaleert wanneer Nev en Zeke Thomas ontdekken wie er achter het profiel zit en Truth de waarheid niet wil inzien.

15:36
8 juli 2020

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie

Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?