-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:55
17 januari

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie

Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

12:34
17 januari

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Truth & Ray'Quan

Mode-ontwerper Truth uit L.A. is gek op z'n online crush Ray'Quan, ondanks het feit dat hij een relatie heeft IRL. Het drama escaleert wanneer Nev en Zeke Thomas ontdekken wie er achter het profiel zit en Truth de waarheid niet wil inzien.

13:14
17 januari

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Shakinah & Chris

Na jaren met Chris te chatten moet Shakinah verder met haar liefdesleven. Maar wanneer Nev en medepresentator Kamie Crawford ontdekken dat Chris een beroemde popster is, weten ze dat Shakinah hun hulp pas echt nodig heeft.

UITZENDING GEMIST

15:13
13 januari 2021

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Gemini & Myranda

Na zeven jaar drama wil Gemini wanhopig graag zijn Myranda zien. Maar de rollen draaien om als Nev en Kamie uiteindelijk degenen zijn die om hulp vragen. Ze plannen hun eerste interventie ooit voor een beruchte herhaaldelijke catfish!

14:18
13 januari 2021

CATFISH: THE TV SHOW

Amusement

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Aaliyah & Jaquan

Aaliyah wil maagd blijven voor Instagram-model Jaquan, met wie ze al een jaar verkering heeft, hoewel ze hem nog nooit heeft ontmoet. Nev en Kamie duiken in zijn verhaal en vrezen dat Aaliyah enorm voor de gek wordt gehouden!