×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:55
21 november

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Jaylin & Ja’la: Jaylin is bereid een vriendschap en een carrière als gamer op te geven voor iemand die hij nog nooit heeft gesproken. Dankzij Nev en Max ontdekt hij dat de waarheid soms vreemder is dan fictie.

13:45
21 november

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Michael & Chanelle: Michael vond dat hij geen tijd had voor een relatie, maar de liefde diende zich toch aan. Chanelle is het licht dat hij zoekt in z'n leven, maar is ineens verdwenen, waarna alleen Nev en Max hem kunnen helpen z'n liefde terug te vinden.

18:00
21 november

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Top Ten Holy S*@#! Catfish Moments: Na bijna 80 afleveringen van Catfish hebben Nev en Max een hoop bizarre dingen meegemaakt. Ze zetten de tien meest memorabele momenten op een rij en laten vast een paar exclusieve voorproefjes zien.

UITZENDING GEMIST

19:55
17 november 2018

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Kelsie & Brandon: De lieve Kelsie is smoorverliefd op haar internetromeo Brandon. Maar na jaren van eindeloze excuses waarom hij haar niet kan ontmoeten, schakelt Kelsie Nev en Max in om in hartje Texas te gaan uitzoeken wie Brandon werkelijk is.

19:00
17 november 2018

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Johnny & Connor: Wanneer Jonathons internetliefde een maand lang verdwijnt, roept hij de hulp in van Nev en Max. Maar de mannen ontdekken dat een voormalige catfish erbij betrokken is en beginnen te vermoeden dat Jonathon zelf ook niet eerlijk is!

Kortingscodespot