×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:35
24 februari

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Colleen & Tony: Colleen ontmoette Tony online en werd smoorverliefd. Ze hebben elkaar nooit ontmoet, maar Tony heeft Colleen telefonisch ten huwelijk gevraagd en ze zei ja! Nu helpen Nev en Max haar om haar mysterieuze verloofde te ontmaskeren.

16:35
24 februari

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Johnny & Connor: Wanneer Jonathons internetliefde een maand lang verdwijnt, roept hij de hulp in van Nev en Max. Maar de mannen ontdekken dat een voormalige catfish erbij betrokken is en beginnen te vermoeden dat Jonathon zelf ook niet eerlijk is!

17:30
24 februari

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Robert & Ashleigh: Robert raakte als tiener verlamd en ontmoette daarna Ashleigh online. Ze werden verliefd. Robert heeft misschien niet lang meer te leven, en vraagt Nev en Max om Ashleigh op te sporen, zodat hij erachter kan komen of het ware liefde is.

UITZENDING GEMIST

19:45
19 februari 2019

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Thad & Sara: Thaddius wilde ontsnappen aan z'n problematische huwelijk via een onlinerelatie met Sara. Maar toen Sara rare verhalen begon te vertellen over epileptische aanvallen en ontvoeringen, ging Thaddius twijfelen aan haar identiteit.

18:50
19 februari 2019

CATFISH: THE TV SHOW

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Prophet & Trinity: Prophet, van de Nappy Roots, is z'n rapcarrière nieuw leven aan het inblazen. Hij heeft online contact met Trinity, een model, en zij is zijn steun en toeverlaat. Prophet wil een serieuze relatie, maar is deze meid te mooi om waar te zijn?

Kortingscodespot