×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:30
15 november 2017
2013
Paul Greengrass
Tom Hanks,
Barkhad Abdi,
Barkhad Abdirahman,
Ahmed Faysal,
Mahat M. Ali

CAPTAIN PHILLIPS

Drama

Amerikaans drama, gebaseerd op feiten: Het Amerikaanse vrachtschip MV Maersk Alabama wordt in 2009 vlak voor de Somalische kust overvallen door een kleine boot met piraten die uit het niets opduikt. De bemanning kan de aanval niet afweren, maar de kapitein Phillips zet alles op alles om zijn bemanningsleden te beschermen. Tijdens de kaping neemt piraat Muse de rol van kapitein over. Wanneer de situatie steeds verder uit de hand loopt en het schip steeds dichter bij de kust komt, ziet de bemanning in dat de krachtmeting tussen Muse en Phillips voor beide partijen grote gevolgen zal hebben.

20:30
30 mei 2017
2013
Paul Greengrass
Tom Hanks,
Barkhad Abdi,
Barkhad Abdirahman,
Ahmed Faysal,
Mahat M. Ali

CAPTAIN PHILLIPS

Drama

2009. Het vrachtschip Maersk Alabama wordt door Somalische piraten gekaapt. Kapitein Richard Phillips wil zijn voltallige crew beschermen en geeft zichzelf over als gijzelaar aan Muse, de aanvoerder van de piraten. Richard gaat daarop tot het uiterste om iedereen in leven te houden.

Kortingscodespot