×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:20
25 februari

BRIDES GONE STYLED

Antlers and Tiaras

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Antlers and Tiaras: Kelly is een roze prinses met een extreme stijl en een heus gewei op haar hoofd. Haar moeder nomineert haar voor een make-over om een rampzalige bruiloft te voorkomen.

14:20
26 februari

BRIDES GONE STYLED

From Latex to Lace

Seizoen 1 - Aflevering 8 - From Latex to Lace: Maxcell ziet zichzelf naar het altaar lopen in een nauwsluitend niemendalletje van latex. Haar verloofde wil echter dat ze een wat nettere jurk draagt.

UITZENDING GEMIST

14:20
19 februari 2019

BRIDES GONE STYLED

From Barbie to Bride

Seizoen 1 - Aflevering 3 - From Barbie to Bride: Miriah omschrijft haar ideale bruidsstijl als ordinair met een tikje klasse. Kunnen Robert en Gretta voorkomen dat ze iets te veel van zichzelf laat zien op haar trouwdag?

14:20
18 februari 2019

BRIDES GONE STYLED

Tomboy Transformed

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Tomboy Transformed: Alyza, een stoere meid die geen enkele jurk in haar kast heeft hangen, vraagt zich af wat ze op haar bruiloft moet dragen. Robert en Gretta toveren haar om tot een echte bruid.

Kortingscodespot