-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:13
10 augustus

BONES

Crime, Serie, Action

Seizoen 11 - Aflevering 16 van 22 - The Strike in the Chord

Na de dood van de leadzanger van een a-capellagroep, ondervraagt het team de andere leden en een aantal vrouwelijke concurrenten. Het lab krijgt een nieuwe medewerker.

3:54
10 augustus

BONES

Crime, Serie, Action

Seizoen 11 - Aflevering 17 van 22 - The Secret in the Service

Een student ontdekt het lijk van een geheim agent vlak voor de president een bezoek aan de omgeving komt brengen. Booth vraagt een oud-collega om informatie maar stuit op onwil bij de geheime dienst.

4:35
10 augustus

BONES

Crime, Serie, Action

Seizoen 11 - Aflevering 18 van 22 - The Movie in the Making

Voor een documentaire over de relatie tussen de FBI en het Jeffersonian volgt een cameraploeg het team bij zijn onderzoek naar de koude zaak van een jongen die op een stortterrein werd gevonden.

UITZENDING GEMIST

4:31
5 augustus 2020

BONES

Crime, Serie, Action

Seizoen 11 - Aflevering 9 van 22 - The Cowboy in the Contest

Om een moord te kunnen oplossen gaan Brennan en Booth undercover bij een schietwedstrijd in de stijl van het Wilde Westen. Angela en Hodgins zijn bezig met de toekomst van hun gezin.

3:47
5 augustus 2020

BONES

Crime, Serie, Action

Seizoen 11 - Aflevering 8 van 22 - High Treason in the Holiday Season

Een politiek verslaggever wordt dood gevonden na het schrijven van een artikel over corruptie binnen de NSA. Hodgins is ervan overtuigd dat het onderzoek nauwgezet wordt gemonitord.