pOk0fsMGyck

Film: Boogie Nights

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:55
23 juli
David Boreanaz,
Emily Deschanel

BONES

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie.

The Skull in the Sculpture.

Dr. Brennan en haar collega's bestuderen een samengeperst autowrak dat de stoffelijke resten van een volwassen man bevat. Booth ontdekt dat de wagen door de firma B&B Enterprises werd binnengebracht op het autokerkhof. Aan het hoofd van dat bedrijf staat Helen Bridenbecker, die een kunstgalerie in de buurt uitbaat. Haar belangrijkste artiest is Geoffrey Thorne, wiens kunstwerken opgebouwd zijn uit samengeperste voertuigen. Volgens Bridenbecker speelde de depressieve Thorne al een tijdje met het idee om zichzelf in één van zijn sculpturen te verwerken. Alles wijst erop dat hij nu de daad bij het woord gevoegd heeft, maar Bones twijfelt sterk aan een zelfmoordscenario.

23:50
23 juli
David Boreanaz,
Emily Deschanel

BONES

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie.

The Con Man in the Meth Lab.

Bij een politieoefening op een recent ontdekt drugslaboratorium stuiten agenten op het lijk van een man die van dichtbij werd neergeschoten. In de jas van het slachtoffer vindt Brennan een notitieboekje met wetenschappelijke aantekeningen en schetsen. Het slachtoffer is Anthony Pongetti, een ex-gevangene die in het verleden meermaals veroordeeld werd voor oplichting.

23:45
24 juli
David Boreanaz,
Emily Deschanel

BONES

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie.

The Passenger in the Oven.

Op een vlucht naar Shanghai treft een van de stewardessen een zwaar verbrand lijk aan in de industriële oven van het vliegtuig. Brennan en Booth zijn toevallig aan boord van het toestel. Aangezien ze te ver onderweg zijn om naar de Verenigde Staten te kunnen terugkeren, zijn ze genoodzaakt de moord tijdens de vlucht en met zeer beperkte middelen te onderzoeken. Het slachtoffer is Elizabeth Jones, een reisjournaliste die onlangs een artikel schreef over lijnpiloten die ooit gearresteerd werden voor rijden onder invloed. Maar de moordenaar kan net zo goed afkomstig zijn uit het privéleven van Elizabeth: ze had immers al een jaar een affaire met een getrouwde man.

UITZENDING GEMIST

23:50
19 juli 2018
David Boreanaz,
Emily Deschanel

BONES

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie.

The Perfect Pieces in the Purple Pond.

In een vijver worden menselijke resten gevonden, enkel het hoofd ontbreekt. Vreemd genoeg heeft het water in de vijver een paarse kleur. Brennan en Booth ontdekken dat het slachtoffer Jared Addison is, een schrijver van sciencefictionboeken die ernstige psychische problemen had.

22:55
19 juli 2018
David Boreanaz,
Emily Deschanel

BONES

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie.

The Finger in the Nest.

Booths zoon Parker vindt een vinger in het park. Brennan en haar team ontdekken dat de vinger toebehoort aan dierenarts Seth Elliot. Onderzoek wijst uit dat hij vermoord werd door een hond. Het spoor leidt naar de organisatie van illegale hondengevechten. Lance confronteert Hodgins met zijn depressieve gemoedstoestand.

Kortingscodespot