×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:40
25 december

BOB'S BURGERS

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Bob Rest Ye Merry Gentle-Mannequins: Bob erft een opslagruimte waarin een man woont: Chet. Linda haalt Bob met het oog op de feestdagen over om Chet in de garage te laten logeren. Chet maakt prachtige kerstetalages in het restaurant, maar onthult dan dat hij vroeger een mannequin was.

1:10
25 december

BOB'S BURGERS

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Christmas in the Car: Nadat Linda per ongeluk de kerstboom om zeep helpt, moeten de Belchers op kerstavond een nieuwe boom kopen. Maar wanneer Bob een vrachtauto afsnijdt, moeten ze de gevaarlijke bestuurder zien af te schudden en de feestdag in de auto doorbrengen.

2:05
25 december

BOB'S BURGERS

Seizoen 7 - Aflevering 7 - The Last Gingerbread House On the Left: Terwijl de Belchers zich voorbereiden op kerst, krijgt Bob een onverwacht telefoontje van mr Fischoeder die vraagt of hij eten naar een feest bij hem thuis kan brengen. Bob bezorgt het eten en raakt verwikkeld in een peperkoekhuiswedstrijd.

UITZENDING GEMIST

0:15
27 november 2018

BOB'S BURGERS

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Tinarannosaurus Wrecks: Nadat Tina Bobs auto in puin heeft gereden en het hele gezin slachtoffer wordt van een frauduleuze verzekeringsagent, is Tina bang dat ze ongeluk brengt.

0:20
26 november 2018

BOB'S BURGERS

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Indecent Thanksgiving Proposal: Het is Bobs favoriete feestdag en dit moet de leukste tot nu toe worden. Maar Mr. Fischoeder huurt Bob in als kok, en Linda en de kinderen als zijn gezin, om een oude vlam jaloers te maken met het perfecte Thanksgiving-diner.

Kortingscodespot