UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:50
23 juni

BOB'S BURGERS

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Mutiny On The Windbreaker: Bob wordt uitgenodigd om een dagje te koken op een aangemeerd cruiseschip en hij neemt zijn gezin mee aan boord. Bobs tripje buiten zijn restaurant wordt flink verstoord als hij merkt dat het schip is gaan varen en er niemand op zijn restaurant let.

0:10
24 juni

BOB'S BURGERS

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Indecent Thanksgiving Proposal: Het is Bobs favoriete feestdag en dit moet de leukste tot nu toe worden. Maar Mr. Fischoeder huurt Bob in als kok, en Linda en de kinderen als zijn gezin, om een oude vlam jaloers te maken met het perfecte Thanksgiving-diner.

0:35
24 juni

BOB'S BURGERS

Seizoen 3 - Aflevering 6 - The Deepening: Als eerbetoon aan Jaws koopt meneer Fischoeder, Bob's huisbaas en de eigenaar van de pier, een mechanische haai als attractie. Als de haai op hol slaat en de stad begint te teisteren, moeten Bob en z'n gezin hem stoppen.

UITZENDING GEMIST

21:30
14 juni 2018

BOB'S BURGERS

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Linda wil kosten wat kost een feest geven in het restaurant om de kerstsfeer te verspreiden. Als ze echter ontdekt dat haar waardevolle kerstboomversiering is gestolen, zijn alle gasten ineens verdachten, inclusief Marshmallows vriend, kunstenaar Art.

21:05
14 juni 2018

BOB'S BURGERS

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Thanks-hoarding: Wanneer Teddy's familie onverwacht aankondigt dat ze met Thanksgiving langskomt, stemt de familie Belcher met tegenzin in om te helpen. De voorbereiding blijkt een veel grotere uitdaging dan verwacht, vooral wanneer ze erachter komen dat Teddy een verzamelstoornis heeft.

Kortingscodespot